ما در سلسله آموزش های ساده جاوا در جلسه بیست و پنجم مبحث Abstraction( انتزاع) و در جلسه بیست و هفتم مبحث Interface را بررسی کردیم. قبل از مطالعه این مقاله دو مبحث مذکور را مطالعه کنید.در این مقاله قصد داریم با هم در مورد تفاوت های میان کلاس Abstract و Interface با مثال بحث کنیم.
مثال: تابع بازگشتی محاسبه دنباله فیبونانچی به زبان جاوا
سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶بیشتر بخوانید
مثال: تابع بازگشتی محاسبه توان به زبان جاوا
مثال: تابع بازگشتی بررسی اول بودن یک عدد به زبان جاوا
سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶بیشتر بخوانیدJPanel ساده ترین کلاس از میان اجزای (component های) گرافیکی در جاوا است. JPanel فضایی را در برنامه ایجاد کرده که هر اجزای گرافیکی را میتوان به آن اضاف کرد. JPanel را میتوان مانند بوم نقاشی تصور کرد که اجزای گرافیکی ما مانند اجزای نقاشی روی آن قرار میگیرند. خب این که میشه مانند JFrame ! ما در JFrame هم اجزای گرافیکی خود را به آن اضاف میکردیم!!!
سه شنبه ۳۰ خرداد ۹۶بیشتر بخوانید
کلاس JSpinner اجزای (component) گرافیکی است که به کاربر اجازه میدهد یک عدد یا یک مقدار را از یک دنباله مرتب از پیش تعیین شده انتخاب کند. برای درک بهتر از ظاهر JSpinner تصویر(1) را مشاهده کنید: برای دیدن این آموزش کلیک کنید.
در این جلسه قصد داریم کلاس JSlider یکی دیگر از اجزای گرافیکی در جاوا را بررسی کنیم. کلاس JSlider برای ایجاد یک نوار لغزنده استفاده میشود. البته نام بهتری براش پیدا نکردم!! دیگه خودتون ببخشید! کاربر با استفاده از یک JSlider میتواند یک مقدار از یک محدوده خاص را انتخاب کند. برای درک بهتر از این اجزای گرافیکی تصویر(1) را مشاهده کنید
سه شنبه ۲۳ خرداد ۹۶بیشتر بخوانیدکلاس JColorChooser را به صورت ساده و روان آموزش داده ایم.
دوشنبه ۲۲ خرداد ۹۶بیشتر بخوانیدخب در ادامه مبحث گرافیک در جاوا در خدمت شما عزیزان هستیم. در این جلسه قصد داریم کلاس JTree را بررسی کنیم.همان طور که از اسم این کلاس پیداست برای نمایش داده ها به صورت ساختار درختی یا بصورت سلسله مراتبی از این اجزای گرافیکی در جاوا استفاده میکنیم. JTree یک component یا اجزای گرافیکی پیچیده است. همان طور که گفتیم داده ها در اجزای گرافیکی JTree به صورت سلسله مراتبی یا درختی است به این صورت که یک گره ریشه داریم که پدر تمام گره های درخت است. برای درک بهتر کلاس JTree تصویر(1) را مشاهده کنید:
يكشنبه ۲۱ خرداد ۹۶بیشتر بخوانید
کلاس JProgressBar برای نمایش پیشرفت کار در برنامه استفاده میشود. برای درک بهتر از این اجزای گرافیکی در جاوا تصویر(1) را مشاهده کنید. برای دیدن این جلسه آموزشی جاوا با ما همراه شوید.
کلاس JSeparator همان طور که از اسمش پیداست برای جدا و تفکیک کردن ازش استفاده میشود. خب جداکردن چی؟! کاربردش چیه؟با استفاده از کلاس JSeparator میتوانیم اجزای گرافیکی را با خطوط جداکننده تقسیم بندی کنیم.
شنبه ۲۰ خرداد ۹۶بیشتر بخوانیدیکی دیگر از اجزای گرافیکی که جاوا برای ساخت برنامه های دسکتاپی ارائه کرده کلاس JPopupMenu است.کلاس PopupMenu منویی است که میتواند بصورت پویا در یک موقعیت مشخص در یک اجزای گرافیکی ظهور کند. برای درک بهتر از شکل ظاهری PopupMenu میتوانیم به مثال کلیک سمت راست در صفحه دسکتاپ کامپیوتر اشاره کنیم،وقتی ما در یک موقعیت مشخص از صفحه دسکتاپ با موس کلیک سمت راست میکنیم یک لیستی از گزینه ها نمایش داده میشود که این لیست همان PopupMenu است.
پنجشنبه ۱۸ خرداد ۹۶بیشتر بخوانید
دوره های آموزشی برنامه نویسی
انجام پروژه های برنامه نویسی
تدریس خصوصی برنامه نویسی
بیش از 7 سال از فعالیت جاواپرو میگذرد
جاواپرو دارای مجوز نشر دیجیتال از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است
جهت ارتباط مستقیم با جاواپرو در واتساپ و تلگرام :
09301904690