اگه در برنامه نویسی جاوا قصد داریم از بدون کدزدن و بصورت آماده عملیات توان ،قدر مطلق،رادیکال،لگاریتم و....را انجام بدید این اموزش را ببینید.در ادامه با ما همراه شوید.
شنبه یکم آبان ۹۵ بیشتر بخوانیددر این آموزش به کلاس String یکی مهم ترین و پرکاربردترین کلاس های جاوا میپردازیم.سعی شده برای تک تک مفاهیم این کلاس مثال های ساده زده و همچنین به معرفی متدهای پرکاربرد آماده این کلاس پرداخته ایم.در ادامه با ما همراه شوید.
شنبه یکم آبان ۹۵ بیشتر بخوانیددر این اموزش با استفاده از اشکال و تصویر و به زبانی کاملا ساده آرایه های یک بعدی را در جاوا اموزش داده ایم.در ادامه با ما همراه شوید.
سه شنبه چهارم آبان ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه با اصطلاح Modifiers آشنا میشویم و کلمات کلیدی public, private را بررسی میکنیم.در ادامه با ما همراه شوید.
پنج شنبه ششم آبان ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه به معرفی انواع متدها و روش تعریف و پیاده سازی و کاربرد آنها میپردازیم همچنین با مثال های ساده سعی بر روشن کردن این مفهوم جاوا را داریم. در ادامه با ما همراه شوید.
یکشنبه نهم آبان ۹۵ بیشتر بخوانیددر این اموزش به شیوه ای بسیار ساده مفهوم کلمه کلیدی this را با مثال ساده برای شما روشن ساخته ایم.با ما همراه شوید.
سه شنبه یازدهم آبان ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه قصد داریم در مورد کلاس های داخلی یا تو در تو جاوا بحث کنیم!در جاوا درست مثل متدها و متغیرها یک کلاس میتواند یک کلاس دیگر را به عنوان عضو در بدنه خود داشته باشد!در ادامه با ما همراه شوید.
پنج شنبه سی ام دی ۹۵ بیشتر بخوانیدما از جلسه 1 تا 19 ابتدا با ابزارها و برنامه های مورد نیاز برای نوشتن یک برنامه به زبان جاوا و مباحث پایه ای جاوا آشنا شدیم،می توان گفت این مباحث پایه ای نظیر تعریف متغیرها،حلقه ها،شرط ها،متدهاو... در بین همه زبان های برنامه نویسی مشترک هستند،مهم ترین بخش که جاوا را با سایر زبان های برنامه نویسی متمایز میکند همین مبحث شی گرایی جاوا است!!!
پنج شنبه سی ام دی ۹۵ بیشتر بخوانیدکلمه کلیدی final برای محدود کردن کاربر استفاده میشود.کلمه کلیدی final جاوا را میتوان در همه زمینه ها استفاده کرد.در ادامه با ما همراه شوید.
پنج شنبه سی ام دی ۹۵ بیشتر بخوانیددر جلسات گذشته در مورد کلاس های پدر (superclasses) و فرزند (subclasses) صحبت کردیم.هنگامی که کلاس فرزند متد کلاس پدر را در بدنه خود پیاده سازی کند و دستورات درون بدنه آن را تغییر دهد، به این عمل Override کردن متد کلاس پدر در کلاس فرزند میگوییم. ای تغییرات تنها شامل دستورات درون بدنه متد میشود و حق تغیییر نوع،پارامترها و نام متد را نداریم میدونم هنوز مفهوم واضع نیست پس در ادامه با ما همراه شوید
جمعه یکم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه آموزشی سعی کرده ایم که Polymorphism( چند ریختی) در جاوا را با مثال به شکل بسیار ساده آموزش دهیم.
جمعه یکم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه سعی شده بیشتر و واضع تر به مفهوم چندریختی پرداخته شود و این جلسه مکمل جلسه بیست و سوم است پس قبل از مطالعه این جلسه ،جلسه قبل رو حتما بخوانید.
شنبه دوم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانید
دوره های آموزشی برنامه نویسی
انجام پروژه های برنامه نویسی
تدریس خصوصی برنامه نویسی
بیش از 7 سال از فعالیت جاواپرو میگذرد
جاواپرو دارای مجوز نشر دیجیتال از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است
جهت ارتباط مستقیم با جاواپرو در واتساپ و تلگرام :
09301904690
بستن دیگر باز نشو! |