در این جلسه آموزشی زبان برنامه نویسی جاوا قصد داریم یکی از مفاهیم و مباحث مهم شی گرایی در جاوا یعنی abstraction در جاوا را بررسی کنیم.
شنبه دوم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه به مفهوم Encapsulation(کپسوله سازی) که یکی از مفاهیم شی گرایی جاوا است و همچنین به متدهای getter و setter به زبانی کاملات متفاوت پرداخته شده است.برای دانلود کلیک کنید.
شنبه دوم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه آموزشی جاوا به مفهوم اینترفیس که یکی از مفاهیم شی گرایی جاوا است با زبانی کاملا متفاوت پرداخته ایم.در ادامه با ما همراه شوید.
یکشنبه سوم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه به کلاس Random که در یکی از کتابخانه های آماده جاوا قرار دارد و همچنین متدهای آماده درون این کلاس همراه با مثال ساده برای یادگیری بهتر پرداخته شده است.در ادامه با ما همراه شوید.
یکشنبه سوم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه آموزشی به مفهوم Exceptions (استثناها) در جاوا به زبان ساده و روان میپردازیم در ادامه با ما همراه شوید.
یکشنبه سوم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانیددر این آموزش با مفهوم کار با فایل ،خواندن فایل،ایجاد و نوشتن اطلاعات درون فایل به زبانی کاملا ساده و روان آشنا خواهید شد.
شنبه نهم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانیددر جلسه سی ام به برخی از کلاس های خواندن و نوشتن در زمینه کار با فایل در جاوا پرداختیم. اما خب کار با فایل به همین کلاس ها ختم نمیشود و همان طور که از قبل گفتیم مبحث کار با فایل خیلی گسترده است که ما سعی میکنیم مفاهیم پرکاربردی که بیشتر نیاز بهشون داریم رو کار کنیم.
چهارشنبه سیزدهم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانیدمفاهیم کار با فایل ابتدا از جلسه 30 آموزش جاوا جاوالایک شروع شده است، پس برای یادگیری این مفاهیم از جلسه 30 شروع کنید! همه جلسات با رعایت اصل پیشنیازی تهیه شده است.
پنج شنبه چهاردهم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه از آموزش جاوا به کلاس BufferedReader یکی از کلاس هایی که در جهت خواندن داده های درون یک فایل استفاده میشود
جمعه بیست و دوم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه قصد داریم یکی از مباحث کار با فایل کلاس BufferedWriter در جاوا را بررسی کنیم.کلاس BufferedWriter در زمینه ایجاد و نوشتن داده ها در فایل کاربرد دارد.
سه شنبه بیست و ششم بهمن ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه به مبحث Serialization در زبان برنامه نویسی جاوا میپردازیم.از طریق مفهوم Serialization میتوانیم اشیای خود را در فایل ذخیره کنیم یا این که اشیا را در فایل بخوانیم.ما این مبحث را به زبان ساده برای شما طراحی کرده ایم.
سه شنبه سوم اسفند ۹۵ بیشتر بخوانیددر این جلسه آموزشی جاوا به بررسی مبحث چندنخی(Multithreading) در زبان برنامه نویسی جاوا پرداخته ایم.از نقاط قوت این جلسه، توضیحات همراه با مثال از دنیای واقعی برای درک مفهوم و کاربرد چندنخی در کنار استفاده از کدها و مثال های جاوا است.
شنبه نوزدهم فروردین ۹۶ بیشتر بخوانید
دوره های آموزشی برنامه نویسی
انجام پروژه های برنامه نویسی
تدریس خصوصی برنامه نویسی
بیش از 7 سال از فعالیت جاواپرو میگذرد
جاواپرو دارای مجوز نشر دیجیتال از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است
جهت ارتباط مستقیم با جاواپرو در واتساپ و تلگرام :
09301904690
بستن دیگر باز نشو! |