menusearch
javapro.ir

11 نکته مفید برای یــادگــیری برنــامه نــویسی ویـژه مبتدی ها

جستجو
پنج شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ | ۲۳:۳۴:۳۰
۱۳۹۸/۸/۱۸ شنبه
(5)
(0)
11 نکته مفید برای یــادگــیری برنــامه نــویسی ویـژه مبتدی ها
11 نکته مفید برای یــادگــیری برنــامه نــویسی ویـژه مبتدی ها

11 نکته مفید برای یــادگــیری برنــامه نــویسی ویـژه مبتدی ها

 

 

نکات مهم برای یادگیری برنامه نویسی که باید حتما بدانید

 

 

فناوری اطلاعات بدون شک دنیای ما را به خوبی تغییر داده است. با وابستگی زیاد و جدی به رایانه و اینترنت، این امر باعث شده است که برنامه نویسی برای بسیاری از افراد فرصت شغلی به دنبال داشته باشد. شما می‌توانید یک زبان برنامه نویسی را با توجه به عشق و علاقتون انتخاب کنید. اگر علاقه مند به وب هستید می‌تونید زبان های تحت وب و یا اگر دوستدار برنامه نویسی موبایل هستید می‌تونید به سمت زبان هایی که برای نوشتن اپلیکیشن های اندرویدی و IOS کاربرد دارند بروید.


برنامه نویسی یک مهارت تحلیلی، توانایی حل مسئله و تمرکز و توجه به جزییات است. اگر علاقمند به درک مسئله و پیدا کردن راه حلی مناسب برای حل کردن مشکل هستید،برنامه نویسی برای شما مناسب است.


در هنگام یادگیری برنامه نویسی چند نکته وجود دارد که در زیر به آنها اشاره کرده ایم:

 

 

 

1) برای یادگیری کدام زبان را انتخاب کنید


زبان های برنامه نویسی متعددی برای انتخاب وجود دارد. مناسب ترین زبان برنامه نویسی از نظر کاربرد، آینده شغلی، درآمد و علاقه پیدا کنید و متعهد به یادگیری فقط آن یکی باشید. تلاش برای یادگیری یک زبان برنامه نویسی برای بسیاری از افراد به طور همزمان، گیج کننده است و این امری طبیعی است توجه کنید اشاره کردم گیج کننده! چرا که اکثر ماهایی که قرار هست برای اولین بار شروع به یادگیری یک زبان برنامه نویسی کنیم راه و چاه آن را بلد نیستیم و گاهی نیاز به آزمون و خطا یا بهره گیری از تجربیات دیگران یا تحقیق کردن در مورد یادگیری بهتر و بهینه زبان برنامه نویسی موردنظر داریم. هر زبانی شیوه خاص خود را برای یادگیری دارد و یادگیری بیش از یک زبان به طور همزمان می‌تواند حتی یک حرفه ای را دچار اشتباه و سردرگمی کند. اگر مبتدی هستید، به شما پیشنهاد می‌کنم برای شروع برنامه نویسی یک زبان بسیار پایه ای و آسان نظیر زبان C را انتخاب کنید و بعداً به زبان پیشرفته تر و قدرتمندتری بروید.

 

 

 

2) اصول را بیاموزید


هر زبان برنامه نویسی دارای اصطلاحات و قوانین اساسی است. برخی ممکن است بی اهمیت و آسان به نظر برسند، اما هرگز از آنها غافل نشوید.
به عنوان مثال یک اشتباه ساده عدم قرار دادن یک علامت کاما نقطه در انتهای دستورات زبان "C" در واقع باعث ایجاد خطاهایی می‌شود که اشکال زدایی آنها بیشتر از خطا در کدهای واقعی و اصلی است. اصول باید بارها و بارها بهشون توجه شود.

 

 

 

3) با الگوریتم ها شروع کنید


عجله و هیجان داشتن برای شروع یادگیری یک زبان برنامه نویسی و سریع رفتن سراغ اصل مطلب یک سم برای یک فرد مبتدی و تازه کار برای یادگیری یک زبان برنامه نویسی است.اکثر مبتدیان به طور مستقیم سراغ بخش کدنویسی می روند. و وسط راه در یک نقطه گیر می‌کنند و قادر به ادامه کار نیستند و نتیجه آن خستگی روحی فرد مبتدی و ناامیدی در ادامه دادن برای یادگیری زبان برنامه نویسی مورد نظر و درجا زدن است. الگوریتم و فلوچارت برای یادگیری یک فرد مبتدی بسیار حیاتی است چرا که درک حل مسئله و شیوه حل مسئله را برای ما ساده تر و اسان تر خواهد کرد و تصویر واضحی را برای ما فراهم می‌کند تا اقدامات مناسب تر و بیشتری برای حل مسئله انجام دهیم. اگر در جایی از کدنویسی یک مسئله گیر کردید می‌توانید با ترسیم الگوریتم آن ذهنیت روشن تری برای حل ان پیدا کنید.

 

 

 

4) کامنت گذاری برای کدها


یکی دیگر از اصول اخلاقی و حرفه ای برنامه نویسی نوشتن کامنت پس از یک خط کد است.به شرح و توضیحی از عملکرد کدها که بعد از هر خط کدنویسی انجام می‌دهیم کامنت گذاری در برنامه نویسی می‌گویند. این یک روش استاندارد در صنعت برنامه نویسی است تا به برنامه نویس جدید کمک کند کدهای نوشته شده توسط برنامه نویس قبلی را درک کند. این عمل تضمین می‌کند که هنگام تعویض برنامه نویسان، ادامه روند توسعه پروژه برنامه نویسی با مشکل روبرو نشود. کامنت گذاری باید آنقدر واضح و دقیق باشد و به شیوه ای اتخاذ گردد تا برنامه نویسان جدید مجبور نشوند به هنگام مراجعه به کد، وقت و تلاش زیادی را برای درک آن صرف کنند. بدون کامنت نویسی، شما باید هر بار شروع به تجزیه و تحلیل کد کنید.

 

 

 

5) هیچ چیز تجربه های دست و پا گیر نیست


این روش نهایی برای یادگیری برنامه نویسی است. کار سخت و تمرین منظم به شما کمک می‌کند مفاهیم را سریع و کارآمد درک کنید. کدی که به طور کامل توسط شما ایجاد شده است برای مدت طولانی در حافظه شما باقی خواهد ماند. در ضمن به هنگام کد نویسی ، با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد و برخورد با آنها شما را به یک حرفه ای تبدیل می‌کند.

 

 

 

6) از انجمن های آنلاین و وبلاگ های فنی استفاده کنید


امروزه با گسترش تکنولوژی و اینترنت دیگر نگران حل مشکل و مسئله خود نباشید.در زمانی که برای حل یک مسئله برنامه نویسی دچار مشکل می‌شوید به راحتی می‌توانید سوالات برنامه نویسی خود را در گروه ها و انجمن های برنامه نویسی موجود در وبسایت های داخلی و خارجی، گروه های تلگرامی و واتس اپ ارسال کنید و پاسخ خود را در سریع ترین زمان ممکن و به صورت آنلاین دریافت کنید.
یک خبر خوبی که می‌توانم به شما بدهم این است که اکثر چالش ها و مشکلات و گیر کردن هاتون به هنگام کدنویسی از قبل برای افراد دیگری اتفاق افتاده و پاسخ آن در وبسایت ها و انجمن های برنامه نویسی داده شده است، پس کافی است چالشی که با آن روبرو شده اید را در گوگل سرچ کنید و در کسری از ثانیه به پاسخ خود برسید.

 

 

 

7) در صورت لزوم از آنها کمک بگیرید


کمک گرفتن از یک فرد با تجربه یک ضرورت برای یادگیری در هر رشته و تخصصی است. به جایی این که برای نوشتن یک بخشی از پروژه برنامه نویسی که در آن گیر کرده اید مدت زمان طولانی را صرف کنید و انرژی و زمان خود را به هدر بدهید، با مشورت کردن با فردی باتجربه به خودتان استراحت بدهید و در وقت صرفه جویی کنید و انرژی خود را ذخیره کنید.


آنها می‌توانند برخی از اطلاعات یا نکاتی را که ممکن است در جایی دیگر نخوانده باشید یا نشنیده اید داشته باشند. این اطلاعات را برای به کارگیری در پروژه های برنامه نویسی بعدی یاداشت کنید. سعی نکنید همه چیز را با هم یاد بگیرید چرا که به هنگام حل مسئله پروژه برنامه نویسی یواش یواش مفاهیم برنامه نویسی موردنظر را خواهید آموخت.

 

 

 

8) مرتباً اشکال زدایی کنید


توصیه می‌شود بعد از چند خط کدنویسی اقدام به اشکال زدایی کنید،زیرا به راحتی می‌توانید خطاهای موجود در کدها را پیدا کنید و اشکال زدایی پس از اتمام کار قطعن دشوار خواهد بود.

 

 

 

9) راه حل چالش های جدید را یادداشت کنید


در برخورد با چالش های جدید کدنویسی ،هر کد، خطاها و اطلاعات جدید را در جایی ذخیره کنید. چرا که این احتمال وجود دارد که شما ممکن است در آینده با همان مشکل روبرو شوید و بخواهید دوباره راه حل را بررسی کنید. این کار باعث صرفه جویی در وقت و تلاش زیادی می‌شود، زیرا نمی‌خواهید همان مجموعه راه حل را دوباره بگردید و پیدا کنید.

 

 

 

10) کارهای ساده را خودکار کنید


اگر در حال یادگیری نوشتن یک برنامه کاربردی موبایل هستید، می‌توانید در واقع سعی کنید خودکار کارهای تکراری روزمره را انجام دهید.
به عنوان مثال می‌توانید برنامه ای بنویسید که به شما یادآوری می‌کند چند قدم راه بروید و بعد از هر دو ساعت آب بنوشید.
این به شما کمک می‌کند تا چگونگی ایجاد یک راه حل عملی را درک کنید.

 

 

 

11) امیدوار باشید


صرف ساعات طولانی برای درک یک کد، نوشتن آن و پیدا کردن خطاها می‌تواند به مرور زمان باعث ناامیدی شود و باعث می‌شود افراد نیز به توانایی های خود شک کنند. به طور مکرر استراحت کنید و اجازه ندهید که ناامیدی و خستگی شما را منحرف کند. وقتی هر بار به چالش سنگینی در برنامه نویسی برخورد می‌کنید و دچار خستگی می‌شوید و به خود استراحت می‌دهید و دوباره تلاش می‌کنید قطعن به راه حل نهایی برای حل مسئله دست خواهید یافت و از برنامه نویسی لذت خواهید برد.


نکات فوق در برنامه نویسی را دنبال کنید و با صبر و حوصله تمرین کنید و ان شاالله به زودی به یک برنامه نویس حرفه ای تبدیل خواهید شد که همه از آن یاد خواهند کرد و به دیگران توصیه خواهند کرد در مورد برنامه نویسی از شما مشاوره داشته باشند!


دوست من آرزوی سعادت و کامیابی رو برات دارم،خدانگهدار

 

نظرات شما بسیار برای ما مهم است ،لطفا در نظرتون رو در مورد این مقاله در زیر برای ما ارسال کنید.


این مقاله آموزشی را بصورت کامل و مرتب شده در لینک زیر دانلود کنید:(در صورت خرابی لینک گزارش دهید)

 

 

کانال تلگرام آموزش جاوا

 

 

دانلود رایگان کتاب اموزش زبان برنامه نویسی جاوا

لینک دانلود کتاب

 

 


نشر این مطلب با ذکر منبع (لینک سایت) بلامانع است.
برای با خبر شدن از جدیدترین مطالب آموزشی جاوا
عضو کانال تلگرام ما شوید.

مرتبط با این بخش
چگونه بهترین لپ تاپ را برای برنامه نویسی در سال 2017 انتخاب کنیم؟چطور در هنگام یادگیری یک زبان برنامه نویسی ناامید نشویمآیا در یـادگــیری برنامـه نویســی محـدودیــت سنــی وجــود دارد؟7 بازی ویدیویی که به شما برنامه نویسی آموزش می‌دهد!10 زبان برنامه نویسی برتر (از نظرآینده و شغل) برای یادگیری در سال 20195 گام عملی برای برنامه نویس شدن کودکان و نوجوانانرازهای کسب درآمد از طریق برنامه نویسی که برنامه نویس ها نمی‌خواهند شما بدانید!چگونه برنامه نویس وب شویم؟چگونه برنامه نویسی را در دوران دانشجویی یاد بگیریم؟اینجوری از برنامه نویسی پول دربیار!کدوم یک از زبان های برنامه نویسی درآمد بیشتری دارد؟5 راه کار عملی برای تقویت مهارت برنامه نویسی را از دست ندهیدتبدیل شدن به یک برنامه نویس بهتر: یک سفر شخصیاز پروژه های جانبی تا موفقیت: سفر برنامه نویسی من رونمایی شدبرنامه نویسی: زبان نوآوریفراتر از یک ها و صفرها: هنر برنامه نویسی
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

3 نظر
سعید
شنبه سوم آبان ۹۹
پاسخ
()
()
سعید
نکات بسيار مهمي رو فرموديد واقعا من خودم بعضي از اين اشتباهات رو بار ها تکرار ميکردم و در نتيجه از برنامه نويسي دست ميکشيدم
reza
یکشنبه هفدهم فروردین ۹۹
پاسخ
()
()
reza
واقعا ممنونم ازتون. واقعا منو اميدوار کرديد تا به راه که تازه شروع کردم اميدوار باشم. چون واقعا به برنامه نويسي علاقه دارم. يه دنيا تشکر ازين که بدون هزينه اي مشاوره داديد اين کار شما واقعا تحسين داره .
پاسخ مدیر سایت
سلام رضا جان! بسیار عالی خیلی خوش حال شدم ان شاالله که بین موفق های برنامه نویسی ببینیمت
پاسخ مدیر سایت
زهرا م
یکشنبه سوم فروردین ۹۹
پاسخ
()
()
زهرا م
سلام من ۶ ماهه به صورت خودآموز و بدون هيچ پيش زمينه اي مشغول يادگيري جاوا شدم ولي هيچ پيشرفتي نداشتم.سردرگم هستم و اصلاً نميتونم مسائل رو تحليل کنم به نظر شما بايد چيکار کنم؟ضروري هست که ياد بگيرم ولي اصلاً چيزي ياد نميگيرم ميتونيد راهنناييم کنيد که از ابتدا بايد چيکار کنم و چطور پيش برم که راحت ياد بگيرم؟
پاسخ مدیر سایت
با سلام و احترام،پیشنهاد ما این است: ابتدا الگوریتم و فلوچارت کار کنید که تفکر الگوریتمی خود را قوی کنید بعد سراغ ی زبان پایه نظیر c بروید و در پایان شروع به یادگیری جاوا کنید.در این مسیر یادگیری فراااوان مثال ببینید و حل کنید و از ساده ترین مثال شروع کنید توقع نداشته باشید سریع بتونید یک مسئله برنامه نویسی را حل کنید با صبر و پشتکار و از کوچیک شروع کردن قطعن در زمینه موفق می‌شوید. رحمان زارعی مدیر سایت جاواپرو
پاسخ مدیر سایت
هدر سایت
مشاهده سرفصل ها و ثبت نام در دوره Spring Boot جاواپرو  [کلیک کنید]
آموزش پروژه محور اسپرینگ بوت(Spring Boot)-سیستم دانشگاه
ثبت نام در دوره آموزش Spring security
دوره معماری میکروسرویس ها (Microservices) با استفاده از Spring Boot و Spring Cloud
دوره پرتاب | آموزش پیش نیازهای برنامه نویسی
دوره آموزش مبانی زبان برنامه نویسی جاوا
دوره آموزش مفاهیم پیشرفته زبان برنامه نویسی جاوا
مقدمه ای از زبان برنامه نویسی جاوا(java)
آموزش زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش گرافیک در زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش مدیریت چیدمان گرافیکی در زبان جاوا
آموزش ساخت بازی دوبعدی در زبان جاوا
Collection ها در زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش پروژه محور ساخت برنامه مدیریت بانک با JavaFX
نمونه پروژه های رایگان زبان جاوا
آموزش دیتابیس در زبان برنامه نویسی جاوا
نمونه مثال پایه ای زبان برنامه نویسی جاوا
نمونه مثال String در زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش جامع برنامه نویسی JavaFX
آموزش ساخت برنامه آزمون تستی در JavaFX
آموزش برنامه نویسی سوکت در جاوا
آموزش ساخت برنامه دفترچه تلفن با JavaFX
آموزش ساخت ربات ساده تلگرام با زبان جاوا
آموزش ساخت برنامه ماشین حساب با JavaFX
آموزش ساخت برنامه ساده مدیریت ایمیل ها با JavaFX
دوره آموزش Spring Boot
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی جاوا(JAVA)
سفارش انجام پروژه برنامه نویسی متلب(MATLAB) با قیمت منصفانه و تحویل به موقع
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی سی شارپ (#C)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی سی(C)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی پایتون(Python)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی PHP (پی اچ پی)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی اسمبلی(Assembly)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت (Javascript)
سفارش انجام پروژه هوش مصنوعی
سفارش انجام پروژه طراحی الگوریتم
سفارش انجام پروژه ساختمان داده ها
سفارش انجام پروژه مهندسی نرم افزار
سفارش انجام پروژه شبکه های کامپیوتری
سفارش انجام پروژه پایگاه داده: دیتابیس (database)
 سفارش انجام پروژه سیستم عامل
سفارش انجام پروژه پاورپوینت(PowerPoint)
سفارش انجام پروژه اکسل (Excel)
سفارش انجام تحقیق و تهیه مقاله
سوالات متداول برنامه نویسی
جدیدترین مطالب
گفتگو را شروع کنید
مشاوره ،تدریس خصوصی و سفارش انجام انواع پروژه های برنامه نویسی