کلاس JPasswordField یکی از اجزای گرافیکی متنی اختصاصی برای وارد کردن پسورد است.با شی ساختن از آن میتوانیم از این اجزای گرافیکی بهره مند شویم. تنها در یک سطر میتوانیم متن خود را وارد یک JPasswordField کنیم که قابل ویرایش است.
پنجشنبه ۴ خرداد ۹۶بیشتر بخوانیدJTextArea در جاوا یکی از کلاس های گرافیکی موجود در کتابخانه Swing در جاوا است که رحمان زارعی به زبان آن را آموزش داده است.
پنجشنبه ۴ خرداد ۹۶بیشتر بخوانیددر این برنامه ما عناصر درون یک ارایه از نوع String را با استفاده از متد و کلاس آماده از کتابخانه خود جاوا با کمترین کد زدن مرتب سازی میکنیم.
دوشنبه ۱ خرداد ۹۶بیشتر بخوانیدکلاس JTextField اجزای گرافیکی "متنی" است که با شی ساختن از آن به شما اجازه میدهد یک خط متن را ویرایش کنید.برای تصوری بهتر از این اجزای گرافیکی برنامه Notepad را باز میکنیم و از منو Edit گزینه Find را انتخاب میکنیم
دوشنبه ۱ خرداد ۹۶بیشتر بخوانیدبرای نمایش متن یا تصویر در برنامه گرافیکی خود از کلاس JLabel استفاده میکنیم. از ویژگی اجزای گرفیکی JLable این است که متن نمایش داده شده در آن تنها با برنامه کاربردی نوشته شده قابل تغییر است و کاربر توانایی ویرایش متن نمایش داده شده را ندارد.
يكشنبه ۲۴ اردیبهشت ۹۶بیشتر بخوانیدبرنامه ای به زبان جاوا بنویسید که بزرگترین و کوچکترین مقدار عناصر درون یک ارایه را پیدا کند..برای دیدن پاسخ این مثال کلیک کنید
چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۶بیشتر بخوانیددر این جلسه به کلاس JButton پرداخته ایم. با JButton میتوان دکمه های گرافیکی را برای برنامه خود ایجاد کنیم.ما در این آموزش نحوه ایجاد یک button در frame خود و همچنین چگونگی قرار داد یک رویداد برای دکمه button را بررسی کرده ایم.در پایان آموزش چگونگی قرار دادن یک تصویر یا آیکون بر دکمه button را آموزش داده ایم.
چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۶بیشتر بخوانیدجاوا مجموعه ای از کتابخانه ها را برای ایجاد رابط کاربری گرافیکی فراهم کرده است.این آموزش برای کسانی که قصد دارند برنامه های کاربردی ویندوزی و بازی با استفاده از زبان جاوا طراحی کنند بصورت ساده با گام های آسان تهیه شده است.ما در این آموزش گرافیک را در محیط ایکلیپس کار میکنیم.
سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۶بیشتر بخوانیددر این جلسه آموزشی جاوا به بررسی مبحث چندنخی(Multithreading) در زبان برنامه نویسی جاوا پرداخته ایم.از نقاط قوت این جلسه، توضیحات همراه با مثال از دنیای واقعی برای درک مفهوم و کاربرد چندنخی در کنار استفاده از کدها و مثال های جاوا است.
شنبه ۱۹ فروردین ۹۶بیشتر بخوانیددر این مطلب برنامه کپی کردن انواع فایل در جاوا را بصورت مثال همراه با اموزش خط به خط کد بررسی میکنیم.
چهارشنبه ۴ اسفند ۹۵بیشتر بخوانیددر این جلسه به مبحث Serialization در زبان برنامه نویسی جاوا میپردازیم.از طریق مفهوم Serialization میتوانیم اشیای خود را در فایل ذخیره کنیم یا این که اشیا را در فایل بخوانیم.ما این مبحث را به زبان ساده برای شما طراحی کرده ایم.
سه شنبه ۳ اسفند ۹۵بیشتر بخوانیدبرنامه ای به زبان جاوا بنویسید که یک متد ده هزار عدد به صورت رندم در بازه 0 تا 999999 تولید و در یک فایل با نام و فرمت "number.txt" ذخیره کند.متد دوم این ده هزار عدد را از فایل بخواند، مرتب کند و در محیط کنسول نمایش دهد.
دوشنبه ۲ اسفند ۹۵بیشتر بخوانید
دوره های آموزشی برنامه نویسی
انجام پروژه های برنامه نویسی
تدریس خصوصی برنامه نویسی
بیش از 7 سال از فعالیت جاواپرو میگذرد
جاواپرو دارای مجوز نشر دیجیتال از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است
جهت ارتباط مستقیم با جاواپرو در واتساپ و تلگرام :
09301904690