برنامه دیوار یکی از موفق ترین برنامه های درج آگهی و فروش محصولات در کشور ما است. همه هم مایل هستند که برنامه ای شبیه به این برنامه داشته باشند. ولی چطور و چگونه این برنامه به این موفقیت رسیده است. چگونه اپلیکیشن اندرویدی شبیه به برنامه دیوار بسازیم؟ شاید سوال همه باشد که میخواهند از آنها الگو برداری کنند.
مقدمه:
در تمام دنیا زمانی که فردی یا برنامه ای موفق میشود تمام کمپانی ها و افراد از آن پروژه الگوبرداری کرده و خواستار تکرار موفقیت آن پروژه فرد یا برنامه هستند.. ولی رسیدن به موفقیت یا محبوبیت و مشهور شدن، جلب اعتماد مردم آسان نیست و باید قواعدی رعایت و زحمات زیادی کشیده شود. برنامه موبایلی دیوار و برنامه های مشابه آن به صورت اتفاقی به این موفقیت و کسب درآمد دست نیافته اند. چگونه اپلیکیشن اندرویدی شبیه به برنامه دیوار بسازیم؟ این سوال از زمانی که برنامه دیوار محبوب شد به فکر بیشتر برنامه سازان رسید. البته چند موردی هم ساخته شده ولی به این موفقیت نرسیده است.
چگونه اپلیکیشن اندرویدی شبیه به برنامه دیوار بسازیم؟
برنامه های درج آگهی امروزه به محبوبیتی رسیده است که مردم حتی اگر نیاز به جنس خاصی نیز نداشته باشند برای سرگرمی هم که شده نگاهی به این برنامه های موبایلی میاندازند. اما قدم اول برای ساخت برنامه شبیه دیوار موارد زیر است:
1. اولین قدم برای ساختن برنامه ای شبیه دیوار سپردن کار برنامه نویسی به گروهی زبده و کاربلد است: این گروه باید شامل افراد آشنا به برنامه نویسی برای اندروید و همچنین فردی حرفه ای در آشنایی به گرافیک برای ایجاد افکت های گرافیکی باشد.
2. برنامه منو و پنجره های ساده داشته باشد: و کاربر در استفاده از آن سردرگم نشود. منو کاربر را در پیدا کردن خواسته خودگمراه نکند.
3. این منو ساده و روان باید برای خریدار هم باشد. تا بتواند جنس و گروه آگهی مورد نظر خود را در دسته بندی مناسب پیدا کند. عدم راهنمایی و رسیدن خریدار به جنس و آگهی مورد نظر خود باعث افت محبوبیت و ریزش کاربر خواهد شد.
4. کاربر امکان ذخیره، مشاهده دوباره و مقایسه آگهی ها و اجناس مورد نظر را داشته باشد.
5. برنامه درج آگهی موبایلی باید در روز محدودیت درج آگهی داشته باشد: اگر این مورد رعایت نشود برنامه شلوغ شده و احساس بدی به کاربر دست خواهد داد. همچنین آگهی های رایگان باید دارای تاریخ انقضا بوده ودر صورت درخواست کاربر تمدید شود.
6. تمام اجناس و آگهی هایی که درخواست ثبت در برنامه را داده اند، بایستی قبل از درج در برنامه توسط فردی مورد بررسی قرار گیرند تا از درج آگهی غیر قانونی در برنامه جلوگیری شود. در غیر این صورت مسئولیت درج این آگهی ها به عهده صاحب امتیاز برنامه خواهد بود.
7. از درج آگهی های تکراری با یک موضوع در برنامه ممانعت به عمل آید. زیرا این کار باعث خسته شدن کاربر میشود.
8. امکان ویرایش هم برای فرد درج کننده آگهی حتما وجود داشته باشد: زیرا ممکن است اشتباه تایپی رخ بدهد یا مایل به تعویض قیمت باشد و یا بخواهد مشخصات و توضیحات جدیدی به آگهی خود اضافه کند.
9. برنامه شما باید یک سری امکانات ویژه برای افرادی که میخواهند با صرف هزینه زودتر به مقصود خود برسند داشته باشد. مانند: قرار گرفتن آگهی در صفحه اصلی و یا قرار گرفتن در بالای لیست آگهی ها و تمدید خودکار زمان آگهی.
10. یکی از مهمترین مورد چگونه اپلیکیشن اندرویدی شبیه به برنامه دیوار بسازیم؟ در دسترس بودن برنامه و فایل نصبی برنامه است. این مورد به این منظور است که فرد از هر اپ استوری که برنامه را درخواست کند موجود باشد و به راحتی قابل دانلود و نصب باشد.
11. درج آگهی های تبلیغاتی برای درآمد زایی نباید به صورتی باشد که کاربر را خسته کند و از کارایی برنامه و یا سایت بکاهد. این مورد هم در صورت رعایت نشدن باعث ریزش کاربر خواهد شد.
12. تمامی اینگونه از برنامه های درج آگهی باید توانایی کار بصورت آفلاین را نیز داشته باشند. تا فرد بتواند در زمان و مکان مناسب آگهی های مورد نظر خود را بدون مصرف اینترنت بررسی نماید.
13. برنامه شما باید قابلیت لینک شدن و شیر کردن آگهی ها را با سایر برنامه ها داشته باشد. چون ممکن است کاربر بخواهد آگهی را برای فردی بفرستند یا برای خرید جنسی از کسی راهنمایی و مشورت بگیرد.
14. همه افراد به همه مطالب و آگهی های درج شده در برنامه شما علاقه ندارند. به جز صفحه اول برنامه و سایت شما بقیه قسمت ها باید قابلیت شخصی سازی شدن داشته باشند. تا فرد بتواند دسته بندی و موضوعاتی را که مایل است انتخاب کند و فقط آن موارد را مشاهده کند.
در انتها:
چگونه اپلیکیشن اندرویدی شبیه به برنامه دیوار بسازیم؟ سوالی است که در ذهن همه وجود دارد، ولی تنها ساخت برنامه شبیه به آن مهم نیست. ممکن است برنامه شما ظاهری شکیل تر و بهتر از برنامه دیوار داشته باشد ولی حتی یک کاربر هم نداشته باشید. اینجاست که سپردن صفر تا 100 کار به یک گروه حرفه ای خود را نشان خواهد داد. زیرا علاوه بر محیط مناسب و ویژگی های اشاره شده در متن جذب کاربر، تبلیغات برنامه و همچنین رعایت قوانین سئو در به اصطلاح ترند شدن برنامه بسیار مهم است. پشتیبانی و ایجاد امکانات خلاقانه برای تشویق کاربران نیز مهم است.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
دوره های آموزشی برنامه نویسی
انجام پروژه های برنامه نویسی
تدریس خصوصی برنامه نویسی
بیش از 7 سال از فعالیت جاواپرو میگذرد
جاواپرو دارای مجوز نشر دیجیتال از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است
جهت ارتباط مستقیم با جاواپرو در واتساپ و تلگرام :
09301904690
بستن دیگر باز نشو! |