چگونه اپلیکیشن اندرویدی ساخته شده خود را بفروشیم؟ برای جواب این سوال باید یک سری اهداف برای خود تعیین کنیم سپس بر اساس این اهداف راه های متفاوتی برای فروش برنامه خود پیدا کرده و ادامه دهیم. ولی در هر دو این موارد کیفیت ساخت و گروه سازنده برنامه حرف اول را میزنند.
مقدمه:
چگونه اپلیکیشن اندرویدی ساخته شده خود را بفروشیم؟ این مورد موضوعی است که باید در مرحله بعد از تست برنامه و اطمینان از کارکرد برنامه و رفع نواقص آن به آن فکر کنیم. البته در مواقعی برنامه ای وجود ندارد و فردی برنامه را با ایده های خود به شما سفارش میدهد و شما با توجه به خواسته های فرد برنامه را نوشته و طراحی کرده و به فروش خواهید رساند.
چگونه اپلیکیشن اندرویدی ساخته شده خود را بفروشیم؟
برای فروش برنامه خود ابتدا بایستی موارد زیر را بررسی کرده سپس برنامه خود را به فروش برسانید:
1.ابتدا باید تصمیم بگیرید که برنامه خام خود را میخواهید بفروشید یا نه:
منظور از برنامه خام یعنی اینکه امتیاز برنامه فروخته شود بدون هیچ گونه معرفی و تبلیغات قبلی. و یا اینکه میخواهید بعد از رونمایی برنامه و جذب کاربر و نشان دادن امکانات برنامه موبایلی اقدام به فروش کنید. البته که قیمت در این موارد متفاوت خواهد بود. معمولا برنامه خام ارزانتر خریداری میشود، زیرا چشم انداز موفقیت آن مشخص نیست و معمولا برای فروش این نوع برنامه ها باید انرژی بیشتری گذاشت. ولی برنامه هایی که به اصطلاح امتحان خود را پس داده اند نه تنها انرژی کمتری برای فروش نیاز دارند بلکه در مواقعی خود مشتری به دنبال خرید این برنامه ها خواهند بود.
2. برای اینکه بتوانید فروش موفقی داشته باشید حتما یاد دسته بندی برنامه خود را رعایت کنید: منظور از دسته بندی یعنی اینکه:
اگر اپ موبایلی شما در زمره برنامه های درج آگهی است آن را در اپ استور ها در آن قسمت قرار دهید و موارد مشابه هم همینطور.
3.تبلیغات همیشه مهم است:
نه تنها برای پاسخ سوال چگونه اپلیکیشن اندرویدی ساخته شده خود را بفروشیم؟ بلکه برای فروش هر نوع محصولی تبلیغ کردن ضروری است. تبلیغات امروزه تنها به تبلیغات کاغذی و تلویزیونی محدود نمیشود. بلکه تبلیغات در فضای مجازی و استفاده از ظرفیت برنامه هایی مانند: اینستاگرام و واتساپ بسیار کاربردی و مهم است. این مورد برای جذب کاربر و افزایش محبوبیت و قیمت برنامه موبایلی شما هم عالی خواهد بود.
4.قابلیت جدید
برنامه ما باید قابلیت های جدیدی برای ارائه داشته باشد و این قابلیت ها را باید بتوانیم بیان کنیم.
5.رقابت بالا
برنامه ما بایستی قابلیت مقایسه و رقابت با برنامه های موبایلی مطرح را داشته باشد. تا قابلیت فروش و رقابت داشته باشد.
6.برنامه ما برای فروش باید در اپ استور های مطرح مانند: بازار و گوگل پلی قابلیت عرضه داشته باشد. این امر بسیار ضروری و یکی از موارد مهم چگونه اپلیکیشن اندرویدی ساخته شده خود را بفروشیم؟ است.
قوانین موجود برای اینکه برنامه خود را بتوانیم در فروشگاه های مطرح برنامه موبایلی عرضه کنیم و بفروشیم:
1.برنامه شما باید از لحاظ محتوایی بررسی شود: در هر استور برنامه موبایلی قبل از ارائه برنامه شما از لحاظ محتوایی بررسی خواهد شد تا هم از نظر قوانین آن کشور و هم از نظر قوانین بین المللی دارای محتوای غیر قانونی نباشد.
2. تمام فروشگاه های برنامه موبایلی برای خود دارای حداقل کیفیت میباشند. و برنامه هایی که میخواند در این استور نیز عرضه شوند هم باید از لحاظ کیفیتی دارای این حداقل ها باشند. عرضه برنامه های بی کیفیت باعث ریزش کاربران آن فروشگاه اینترنتی خواهد شد.
3.باید برنامه عرضه شده در این فروشگاه ها دارای مالک و صاحب امتیاز کاملا مشخص و قانونی باشد. برنامه های بی هویت و یا با مالک و صاحب امتیاز ناشناس به هیچ وجه در این فروشگاه ها عرضه نمیشوند.
4.حفظ امنیت و حریم شخصی افراد در برنامه های قابل عرضه بسیار برای این فروشگاه ها مهم است. و در صورت نقص در این زمینه برنامه را عرضه نخواهند کرد.
5.تمامی این فروشگاه ها تابع یک سری قوانین عمومی هستند، و یک سری قوانین داخلی هم دارند که برنامه عرضه شده باید به هر دو این قوانین پایبند باشد. در صورت آپدیت شدن قوانین برنامه نیز باید خود را با این قوانین هماهنگ کند. در غیر این صورت از ایتور حذف خواهد شد.
چگونه اپلیکیشن اندرویدی ساخته شده خود را بفروشیم؟ و اینکه چه عواملی باعث کاهش فروش برنامه ما خواهد شد؟
تجربیات برنامه سازان نشان داده است که یک سری موارد وجود دارد که در صورت استفاده از برنامه از آنها چه از ابتدا و چه بعد از عرضه باعث کاهش فروش خواهد شد. در این بخش به مهمترین موارد اشاره میکنیم:
1.پشت صحنه برنامه شما سفید مات یا کاملا سفید باشد. این مورد از لحاظ روانشناسی هم بر روی کاربر تاثیر منفی خواهد داشت.
2.ارائه انبوه اطلاعات در یک صفحه بدون هیچ گونه دسته بندی و منو خاصی.
3.اجبار کاربر برای انجام یک عمل، به عنوان مثال: ثبت نام، و یا انجام نظر سنجی
4.شلوغ بودن صفحات، به ویژه صفحه اول. این صفحات نباید پر از عکس و شلوغ بوده و تمام موارد باید جذاب و با دسته بندی باشند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
دوره های آموزشی برنامه نویسی
انجام پروژه های برنامه نویسی
تدریس خصوصی برنامه نویسی
بیش از 7 سال از فعالیت جاواپرو میگذرد
جاواپرو دارای مجوز نشر دیجیتال از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است
جهت ارتباط مستقیم با جاواپرو در واتساپ و تلگرام :
09301904690
بستن دیگر باز نشو! |