menusearch
javapro.ir

JMeter چیست؟ و چه کاربردی در زبان برنامه نویسی جاوا دارد؟

جستجو
سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ | ۲۰:۵۱:۱۸
۱۴۰۰/۶/۲۱ یکشنبه
(1)
(0)
JMeter چیست؟ و چه کاربردی در زبان برنامه نویسی جاوا دارد؟
JMeter چیست؟ و چه کاربردی در زبان برنامه نویسی جاوا دارد؟

 

آموزش ابزار JMeter در زبان برنامه نویسی جاوا

TM JMeter یک نرم افزار مبتنی زبان جاوا است که برای اولین بار توسط استفانو مازوچی (Mazzocchi Stefano) از بنیاد نرم افزار طراحی شده است که برای آزمایش ‏ و اندازه گیری عملکرد طراحی شده است. از این نرم افزار برای تحلیل و سنجش عملکرد برنامه های تحت وب و سایر انواع خدمات در وب سایت‏‏ها استفاده می‏شود.

 

 

 

 

 

مباحث پرکاربرد و مهم زبان جاوا رو به صورت رایگان آموزش ببین

 

 

 

 

 

 

**شاید برای شما کم اهمیت باشد اما حمایت مالی از جاواپرو برای ما اتفاق عجیبی است.**

 

 

 

JMeter چیست و چه کاربردی دارد؟

JMeter TM نرم افزاری زبان جاوا است که برای اولین بار توسط استفانو مازوچی (Mazzocchi Stefano) از بنیاد نرم افزار طراحی شده است که برای آزمایش ‏ و اندازه گیری عملکرد طراحی شده است.

 

از این نرم افزار برای تحلیل و سنجش عملکرد برنامه های تحت وب و سایر انواع خدمات در وب سایت‏‏ها استفاده می‏شود. تست عملکرد به معنای آزمایش یک برنامه وب در برابر بار زیاد، ترافیک تعداد زیادی کاربر که به طور همزمان فعالیت می‏کنند، است.

 

در واقع از این نرم افزار برای آزمایش برنامه‏های تحت وب یا برنامه FTP استفاده می‌شود. از جمله قابلیت‏های جدید این نرم افزار آزمایش عملکردو سرور پایگاه است.

 

 

JMeter در زبان برنامه نویسی جاوا چه کاربردی دارد؟
JMeter

 

 


آیا تا به حال یک وب سرور را آزمایش کرده‌اید تا بدانید کارایی آن چقدر کارآمد است؟ چند کاربر به طور همزمان می‏توانند از یک سرور وب بر استفاده کنند؟ به عنوان مثال یک روز، رئیس شما از شما می‌خواهد آزمایش عملکرد www.google.com را برای 100 کاربر انجام دهید. شما چکار انجام خواهید داد؟

امکان دستیابی به 100 نفر با دسترسی به کامپیوتر و اینترنت به طور همزمان برای دسترسی به google.com امکان پذیر نیست. از این رو شما به یک ابزار نرم افزاری مانند JMeter نیاز دارید که رفتارهای کاربر واقعی و آزمایش عملکرد / بارگذاری سایت شما را شبیه سازی کند.

 

 

 

 JMeter چه مزایایی دارد؟

 

در ادامه به مزایای JMeter خواهیم پرداخت:


•    یک برنامه دارای مجوز منبع باز: این نرم افزار کاملا رایگان است، به توسعه دهنده اجازه می‌دهد تا از کد منبع برای توسعه استفاده کند.

 

•    رابط کاربری گرافیکی راحت: استفاده از این نرم افزار بسیار آسان است و برای آشنایی با آن نیاز به زمان زیادی ندارید.

 

بستر های نرم افزاری مستقل: JMeter 100٪ یک برنامه دسکتاپ مبتنی بر جاوا است؛ بنابراین می‌تواند در چندین سیستم عامل اجرا شود.

 

•    چارچوب کامل چند رشته ای: این نرم افزار امکان نمونه برداری همزمان از توابع و وظایف مختلف را از طریق یک گروه Threads جداگانه را فراهم می‌کند.

 

•    بصری سازی نتیجه آزمون: نتیجه آزمون را می‌تواند در قالب‌هایی مانند نمودار، جدول، درخت و فایل ورود در سیستم نمایش دهد.

 

•    نصب آسان: شما فقط برای اجرای این نرم افزار فایل *.bat را کپی و اجرا می‌کنید. نیازی به نصب نیست.

 

•    گستردگی زیاد: شما می‌توانید تست های خود را بنویسید. این نرم افزار همچنین از پلاگین های بصری سازی پشتیبانی می‌کند که به شما امکان می‌دهد آزمایش خود را گسترش دهید.

 

استراتژی آزمایش‏های چندگانه: JMeter از بسیاری از استراتژی های آزمایش مانند تست بارگیری، آزمایش توزیع شده و تست عملکرد پشتیبانی می‌کند.

 

شبیه سازی: JMeter می‌تواند چندین کاربر را با زمینه‏های متقارن شبیه سازی کند، یک بار گیری سنگین را در یک برنامه تحت وب تحت آزمایش ایجاد می‏کند.

 

•    پشتیبانی از چند پروتکل: این نرم افزار علاوه بر پشتیبانی آزمایش برنامه‏های تحت وب، به ارزیابی عملکرد سرور پایگاه داده می‏پردازد. این نرم افزار با پشتیبانی از تمام پروتکل های اصلی مانند HTTP، JDBC، LDAP، SOAP، JMS و FTP کار را برای کاربران آسان کرده است.


ثبت و پخش - JMeter فعالیت کاربر را در مرورگر ثبت کرده و با استفاده از این نرم افزار می‏توانید فعالیت‏های کاربر را در یک برنامه تحت وب شبیه سازی کنید.

تست اسکریپت: Jmeter می‌تواند با Bean Shell & Selenium برای آزمایش خودکار ادغام شود.

 

 

 JMeter چگونه کار می‌کند؟


JMeter گروهی از کاربران را که درخواست ها را به یک سرور هدف ارسال می‌کنند شبیه سازی می‌کند و اطلاعات آماری سرور هدف را با اشکال گرافیکی نشان می‏دهد. این نرم افزار یک برنامه کاملا مبتنی بر جاوا است و باید بر روی هر سیستمی که با این نوع زبان برنامه نویسی سازگار است به درستی اجرا شود.


در ادامه لیستی از یک سیستم‏های عامل سازگار با این نرم افزار وجود دارد:

•    لینوکس
•    ویندوز
•     سیستم عامل مکینتاش
•    اوبونتو

 

 

مراحل نصب JMeter


مراحل نصب JMeter شامل:


مرحله 1) جاوا را نصب کنید:
از آنجا که این نرم افزار یک برنامه مبتنی بر زبان جاوا روی دسکتاپ است، به یک JVM 6 یا بالاتر کاملاً سازگار نیاز دارد. می‌توانید جدیدترین نسخه کیت توسعه Java SE را بارگیری و نصب کنید. یعنی
Java Platform (JDK) بارگیری کنید. پس از پایان نصب، می‌توانید از روش زیر استفاده کنید تا بررسی کنید آیا Java JDK با موفقیت در سیستم شما نصب شده است. در Window یا Linux، به Terminal بروید. دستور java -version را وارد کنید.

 

اگر این مرحله با موفقیت نصب شود، خروجی را به صورت شکل زیر مشاهده خواهید کرد:

 

 

 

آشنایی با نرم افزارها و فریمورک های زبان برنامه نویسی جاوا
JMeter

 

 

 

اگر چیزی نمایش داده نشد، Java SE در زمان اجرا را دوباره نصب کنید.
لطفاً برای جزئیات دستورالعمل به لینک
https://www.guru99.com/install-java.html مراجعه کنید.

 

 

 مرحله 2) Jmeter را بارگیری کنید:

 

در زمان نگارش این مقاله، آخرین نسخه Apache JMeter 4.2 است.


همانطور که در شکل زیر نشان داده شده است، فایل zip یا tgz را برای بارگیری انتخاب کنید

 

 

آموزش ساده و رایگان زبان برنامه نویسی جاوا
JMeter

 

 

 

مرحله 3) نصب:

نصب این نرم افزار خیلی آسان است. شما با خارج کردن فایل zip یا tar در پوشه موردنظر می‏توانید این نرم افزار را به راحتی نصب کنید.

 

در ادامه شرح دایرکتوری های این نرم افزار آورده شده است و اهمیت دایرکتوری این نرم افزار به خاطر پرونده ها و دایرکتوری های زیاد است:

 

:/ bin

 

شامل فایل اسکریپت JMeter برای شروع این نرم افزار است

 

: / docs

 

پرونده های اسناد JMeter

 

 

 extras/:

 

پیشوند مربوط به پرونده های اضافی

 

:/ lib /

 

شامل کتابخانه جاوا مورد نیاز این نرم افزار است

 

: / lib / ext

 

شامل پرونده های jar اصلی برای این نرم افزار و پروتکل ها است

 

 

: / lib / junit

 

کتابخانه Junit که برای این نرم افزار استفاده می‌شود

 

/ print_docs:

 

 

مرحله 4) JMeter را راه اندازی کنید

 

می‌توانید این نرم افزار را در 3 حالت شروع کنید:

 

•    حالت GUI
•    حالت سرور
•    حالت خط فرمان

 

این نرم افزار را در حالت GUI شروع کنید:

 

اگر از Window استفاده می‌کنید، فقط فایل /bin/jmeter.bat را اجرا کنید تا این نرم افزار را در حالت GUI شروع کنید.

 

 

 

نحوه اجرای JMeter در حالت بدون GUI:

 

•    این نرم افزار را در حالت سرور شروع کنید:


حالت سرور برای آزمایش توزیع شده استفاده می‌شود. این تست به عنوان یک مدل سرویس دهنده-مشتری کار می‌کند. در این مدل، این نرم افزار بر روی کامپیوتر سرور در حالت server اجرا می‌شود. در رایانه مشتری، این نرم افزار در حالت GUI اجرا می‌شود.


برای شروع حالت server، فایل بت بین (bat bin) یعنی \ jmeter-server.bat را مانند شکل زیر اجرا ‌کنید.

 

 

آموزش نسخه سازمانی زبان برنامه نویسی جاوا
JMeter

 

 

JMeter را در حالت خط فرمان شروع کنید:

این نرم افزار در حالت GUI حافظه کامپیوتر را بسیار مصرف می‌کند. برای ذخیره منابع، می‌توانید این نرم افزار را بدون GUI اجرا کنید. برای انجام این کار، از گزینه های دستوری زیر استفاده کنید:

 

 

 


JMeter

 

 

 

بسته های اضافی JMeter شامل:

 

جاوا کامپایلر:

توسعه دهندگان وب می‏توانند کد منبع این نرم افزار و سایر افزونه های این نرم افزار را با جاوا کامپایلر ایجاد کنند.

 

 

 

•    تجزیه کننده SAX XML:

 

SAX یک API ساده برای XML است که در اصل یک API مبتنی بر زبان جاوا است. تجزیه کننده SAX XML می‏تواند بک جایگزین برای تجزیه کننده XML در این نرم افزار باشد.

 

 

 

•    پشتیبانی ایمیل:

JMeter دارای قابلیت های گسترده برای ایمیل است. بر اساس این قابلیت این نرم افزار می‌تواند بر اساس نتایج آزمون، ایمیل ارسال کند و دارای نمونه‌گیری POP3 (S) / IMAP (S) است. همچنین دارای یک نمونه SMTP است.

 

 

 

•    درایور JDBC:

اگر می‌خواهید سرور پایگاه داده را آزمایش کنید، باید درایور JDBC را نصب کنید.

 

در لینوکس از JMeter استفاده کنید:

استفاده از این نرم افزار در لینوکس شبیه Window است.

 

 

 

بررسی برخی از عناصر JMeter

به اجزای مختلف JMeter عناصر گفته می‌شود. هر عنصر برای انجام یک عملیات خاص طراحی شده است.

 


•    Thread Groups:
Thread Groups از یک مجموعه Threads تشکیل شده است. در هنگام آزمایش Thread نشان  می‏دهد که یک کاربر در حال کار بایک برنامه است. در واقع، هر Thread درخواست کاربر اصلی را به سرور شبیه سازی می‌کند. برای مثال، اگر تعداد رشته ها روی 100 کاربر تنظیم شود؛ JMeter می‌تواند درخواست 100 کاربر را برای سرور آزمایشی ایجاد و شبیه سازی می‌کند.

 

 

آموزش JMeter در زبان برنامه نویسی جاوا
JMeter

 

 

 

•    نمونه گیرها:

 

این نرم افزار می‏تواند انواع پروتکل‏های HTTP، FTP، JDBC و سایر پروتکل‏ها را آزمایش کند. ما می‌دانیم که Thread Groups آنچه کاربر میخواهد در سرور شبیه سازی کند.


اما چگونه یک Thread Groups می‌داند که چه نوع درخواست‌هایی (HTTP، FTP و غیره) را باید انجام دهد؟ درخواست کاربر می‌تواند درخواست FTP، درخواست HTTP، درخواست JDBC و غیره باشد.

 

 

 

•    شنوندگان:

این عنصر نتایج شبیه سازی و آزمایش بر روی سرور را مشخص می‌کند. نتایج در قالب‌هایی مانند درخت، جدول، نمودار یا فایل ورود در سیستم قابل نمایش است.

 

 


•    عناصر پیکربندی

با ابزارهای این بخش می‏توانید پیش فرض‌ها و مولفه ها را برای انجام کارهای نمونه برداران بعدی تغییر دهید و تنظیم کنید.

 

 


•    پیکربندی مجموعه داده CSV:

فرض کنید می‌خواهید وب سایتی را برای 100 کاربر که با اعتبارنامه مختلف وارد سیستم می‌شوند، آزمایش کنید. نیازی نیست 100 بار فعالیت‏ها را ثبت کنید! JMeter عنصری دارد که به شما امکان می‌دهد مقادیر متفاوت آن فایلهای متنی را بازخوانی کنید. این عنصر CSV Data Set Config است که برای خواندن لاین های یک پرونده و تقسیم آن‌ها به متغیرهای مختلف استفاده می‌شود.

 

 

•    مدیر کوکی HTTP:

 

برای درک بهتر به مثال زیر توجه کنید:
شما برای مرور www.google.com از مرورگر خود (Firefox، IE ... و غیره) استفاده کرده‌اید. شما با یک نام کاربری و رمز ورود خاص خود وارد سیستم می‌شوید. این قابلیت نام کاربری و رمز ورود در قالب کوکی در سیستم ذخیره می‌کند. بنابراین با مراجعه مجدد به www.google.com، نیازی به وارد کردن نام کاربری و رمز عبور ندارید زیرا مرورگر مورد نظر، از کوکی‌های دخیره شده برای ورود داده کاربر به سیستم استفاده می‌کند.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
مشاهده سرفصل ها و ثبت نام در دوره Spring Boot جاواپرو  [کلیک کنید]
آموزش پروژه محور اسپرینگ بوت(Spring Boot)-سیستم دانشگاه
ثبت نام در دوره آموزش Spring security
دوره معماری میکروسرویس ها (Microservices) با استفاده از Spring Boot و Spring Cloud
دوره پرتاب | آموزش پیش نیازهای برنامه نویسی
دوره آموزش مبانی زبان برنامه نویسی جاوا
دوره آموزش مفاهیم پیشرفته زبان برنامه نویسی جاوا
مقدمه ای از زبان برنامه نویسی جاوا(java)
آموزش زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش گرافیک در زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش مدیریت چیدمان گرافیکی در زبان جاوا
آموزش ساخت بازی دوبعدی در زبان جاوا
Collection ها در زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش پروژه محور ساخت برنامه مدیریت بانک با JavaFX
نمونه پروژه های رایگان زبان جاوا
آموزش دیتابیس در زبان برنامه نویسی جاوا
نمونه مثال پایه ای زبان برنامه نویسی جاوا
نمونه مثال String در زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش جامع برنامه نویسی JavaFX
آموزش ساخت برنامه آزمون تستی در JavaFX
آموزش برنامه نویسی سوکت در جاوا
آموزش ساخت برنامه دفترچه تلفن با JavaFX
آموزش ساخت ربات ساده تلگرام با زبان جاوا
آموزش ساخت برنامه ماشین حساب با JavaFX
آموزش ساخت برنامه ساده مدیریت ایمیل ها با JavaFX
دوره آموزش Spring Boot
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی جاوا(JAVA)
سفارش انجام پروژه برنامه نویسی متلب(MATLAB) با قیمت منصفانه و تحویل به موقع
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی سی شارپ (#C)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی سی(C)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی پایتون(Python)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی PHP (پی اچ پی)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی اسمبلی(Assembly)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت (Javascript)
سفارش انجام پروژه هوش مصنوعی
سفارش انجام پروژه طراحی الگوریتم
سفارش انجام پروژه ساختمان داده ها
سفارش انجام پروژه مهندسی نرم افزار
سفارش انجام پروژه شبکه های کامپیوتری
سفارش انجام پروژه پایگاه داده: دیتابیس (database)
 سفارش انجام پروژه سیستم عامل
سفارش انجام پروژه پاورپوینت(PowerPoint)
سفارش انجام پروژه اکسل (Excel)
سفارش انجام تحقیق و تهیه مقاله
سوالات متداول برنامه نویسی
جدیدترین مطالب
گفتگو را شروع کنید
مشاوره ،تدریس خصوصی و سفارش انجام انواع پروژه های برنامه نویسی