معرفی برنامه نویسی اندروید:
اندروید یک سیستم عامل متن باز برای دستگاههای تلفن همراه مانند گوشیهای هوشمند و تبلت ها است. این یک نسخه اصلاح شده از هسته لینوکس است و اولین بار چند دهه پیش توسط گوگل حمایت و ساخته شد. بعداً گوگل کل شرکت را در اختیار گرفت و چندین نسخه مانند نان موز، کیک کوچک، ژله ای، آب نبات چوبی، مارشمالو، کیت کت، اوریو و غیره را منتشر کرد. امروزه اندروید بزرگترین سیستم عامل نصب شده بر روی بخش عمده ای از تلفنهای همراه است. این نیز به این دلیل است که اندروید تنها بر روی تلفنهای همراه کار نمیکند، بلکه بر روی دستگاههای مختلفی مانند تبلت، تلویزیون هوشمند، ساعت هوشمند، نوت بوک، ست تاپ باکس و غیره نیز کار میکند. طبق یک مطالعه، 72 درصد گوشیهای هوشمند بر روی سیستم عامل اندروید کار میکنند.
این نشان میدهد که نیاز جدی به توسعه اندروید وجود دارد و در دنیا که هر روز از نظر فنی پیشرفت میکند، امروزه نیاز به توسعهدهندگان خوب اندروید بیش از هر زمان دیگری احساس میشود. هر شرکتی از یک شرکت محلی گرفته تا یک شرکت چند ملیتی به دنبال توسعه دهندگان ماهر اندروید است.
توسعه پروژههای برنامه نویسی اندروید نقشی حیاتی در زندگی یک توسعهدهنده اندروید ایفا میکند، زیرا پروژههای توسعه برنامه نویسی اندروید، از سطح مبتدی تا پیشرفته، نه تنها بهترین، بلکه سادهترین راه برای یادگیری اندروید هستند. تنها چیزی که برای توسعه یک اپلیکیشن اندروید نیاز دارید، دانش اولیه و درک زبانهای جاوا و کاتلین است. قبلاً جاوا زبان رسمی اندروید بود که در سال 2017 به کاتلین تغییر کرد. اما شما میتوانید از هر یک از زبان ها برای ساخت برنامههای اندروید استفاده کنید. بنابراین قبل از اینکه تجربه ای عملی از دنیای واقعی داشته باشید، با چند نمونه پروژه اندرویدی شروع کنید تا بتوانید به محتوایی که برای ایجاد و اجرای آنها میپردازد پی ببرید.
انجام پروژههای برنامه نویسی اندروید متوسط
برخی از ایدههای پروژه برنامه نویسی اندروید متوسط را در اینجا بیان میکنیم:
-برنامه آزمون آنلاین
برگزاری امتحانات آفلاین واقعاً طاقت فرسا است، به خصوص در مواقعی مانند کووید. بنابراین داشتن یک برنامه آزمون آنلاین بهترین گزینه برای انتخاب جایی است که امتحان میتواند بدون شلوغی زیاد برگزار شود. این پروژه دارای دو ماژول خواهد بود:
ماژول مدیریت که در آن امتحانات برنامه ریزی میشود، اطلاعیه منتشر میشود و تمام حسابهای نامزدها مشاهده یا اضافه یا در صورت نیاز حذف میشوند.
ماژول کاندیدا که در آن حسابها برای شرکت در آزمون ایجاد یا حذف میشوند. همچنین رمزهای عبور در این ماژول به منظور حفظ امنیت حساب قابل تغییر هستند.
-سیستم رای گیری آنلاین
ایستادن در صفهای طولانی و انتظار برای نوبت برای رای دادن، چالشی کمتر نیست. اینجاست که سیستم رای گیری آنلاین وارد عمل میشود. روی اسنپ رای دهندگان کلیک میکند و آن را با دادههای موجود تأیید میکند. و پس از تایید هویت، OTP (یک بار رمز عبور) به شماره تلفن آنها ارسال میشود. پس از آن، رای دهندگان میتوانند بدون دردسر رای دهند. این دو ماژول دارد مدیر و کاربر. ادمین رای گیری را ایجاد و زمان بندی میکند و کاربران رای میدهند. تولید OTP، تأیید چهره و رأیگیری وجود خواهد داشت.
نقشه راه ساخت پروژههای برنامه نویسی اندروید:
اولین و مهمترین مرحله یادگیری پروژههای برنامه نویسی اندروید, ابزارهای اندروید است، اما قبل از آن، به شما توصیه میشود زبانهای سازگار با اندروید مانند کاتلین یا جاوا، را در سطح پایه یاد بگیرید. ابزار اندروید استودیو از این زبان ها برای ساخت برنامههای خود استفاده میکند. اینها دورهها و آموزشهای پیشنهادی اندروید و پلتفرمهای مختلف دیگر هستند. در نهایت، انگیزه خود را حفظ کنید و از تمرین برای انجام پروژههای خود دست نکشید. تا جایی که میتوانید بسازید.
بهترین ابزارها و نرم افزارهای توسعه برنامه اندروید
اندروید همچنان پر استفاده ترین سیستم عامل در سراسر جهان است. و این به این معناست که برنامههای اندروید بسیار محبوب هستند. اکثر شرکتهایی که برنامههای تلفن همراه میسازند، برنامههایی را برای چندین دستگاه ایجاد میکنند. برای ساخت یک پروژه برنامه نویسی اندروید عالی باید از بهترین ابزارها استفاده کنید. در اینجا بهترین انتخاب ها در مورد ابزارهای توسعه اندروید آمده است:
1. اندروید استودیو
هیچ صحبتی در مورد توسعه برنامه اندروید بدون اندروید استودیو وجود ندارد. این اساسی ترین ابزار برای توسعه دهندگان اندروید است. این نرم افزار که توسط گوگل در سال 2013 ایجاد شد، تقریباً به نرم افزار استاندارد برای توسعه دهندگان اندروید تبدیل شده است. این یک ابزار عالی است زیرا از پشتیبانی گوگل و همچنین جامعه بزرگی از توسعه دهندگان برخوردار است.
2.پل اشکال زدایی اندروید
برنامه پل اشکال زدایی اندروید در اندروید استودیو گنجانده شده است و اساساً یک خط ارتباطی بین دستگاههای اندروید و رایانههای دیگر است که توسعه دهندگان برای اهداف و آزمایش از آن استفاده میکنند. توسعه دهندگان پروژه برنامه نویسی اندروید میتوانند دستگاه اندرویدی خود را به رایانه خود متصل کرده و تغییرات لازم را در هر دو دستگاه به طور همزمان انجام دهند.
3.مدیریت دستگاه مجازی اندروید (AVD).
یکی دیگر از ویژگیهای عالی اندروید استودیو AVD است. این شبیه ساز است که برنامه اندروید شما را روی رایانه شما اجرا میکند تا بتوانید کد خود را بهتر بشناسید. برای اینکه واقعاً کارهایی را که انجام دادهاید ببینید و در صورت نیاز تنظیمات را انجام دهید، عالی است.
4. نرم افزار اکلیپس
قبل از ظهور اندروید استودیو، نرم افزار اکلیپس ابزار اصلی توسعه پروژه برنامه نویسی اندروید بود. در حال حاضر، گوگل از این نرم افزار پشتیبانی نمیکند، اما برخی از توسعه دهندگان همچنان از آن برای ساخت برنامههای برنامه نویسی اندروید و همچنین برنامههای دیگر استفاده میکنند. نرم افزار اکلیپس هنوز یک ابزار بسیار مفید است، به ویژه برای توسعه برنامههای کاربردی بین پلتفرم، و از انواع زبانهای برنامه نویسی پشتیبانی میکند.
5.نرم افزار فابریک
بسیاری از شرکتهای بزرگ از آن در هنگام توسعه برنامههای تلفن همراه خود استفاده کرده اند، به عنوان مثال توییتر، اوبر و اسپاتیفای. این به خودی خود یک آزمایش بزرگ برای ابزاری مانند این است. گوگل در ژانویه 2017 نرم افزار فابریک را از توییتر خریداری کرد. این پلتفرم کیتهای متعددی را برای توسعه دهندگان ارائه میدهد تا در طول آزمایش از آنها استفاده کنند و همچنین کیت هایی برای بازاریابی و تبلیغات. این مؤلفه ها اطمینان از کاربرپسند بودن برنامه شما و متناسب بودن آن با بازار هدف را واقعاً آسان میکند.
چالشهای خاص انجام پروژه برنامه نویسی اندروید:
تست ها باید بر روی تمام نسخههای سیستم پشتیبانی شده انجام شود. برخی از ویژگی ها یا در دسترس نخواهند بود یا در برخی از پلتفرم ها کاملاً متفاوت عمل میکنند. همچنین، از آنجایی که هیچ کس کنترلی بر روی دستگاههای اندرویدی موجود در بازار و اندازه صفحه نمایش آنها ندارد، ما از واحدهای وابسته به چگالی برای قرار دادن طرحبندیهای خود استفاده میکنیم. به این معنی است که ما به دستگاه ها میگوییم چگونه چیزهای خاصی را فقط به صورت تقریبی نمایش دهند. بیشتر اوقات، واقعاً خوب کار میکند، اما برای تضمین اینکه برنامه به درستی که همیشه به این معنی نیست در همه دستگاهها نمایش داده میشود، یک QA باید آن را روی دستگاههای اندروید با تمام اندازههای صفحه نمایش ممکن آزمایش کند.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
سایت جاواپرو با هدف تولید محتوای آموزشی با کیفیت رایگان در زمینه برنامه نویسی جاوا و اندروید فعالیت خود را در سال 1395 شروع کرد.امیدواریم بتوانیم دامنه گسترده تری از موضوعات پر نیاز در زمینه برنامه نویسی جاوا و اندروید را البته با حمایت شما پوشش دهیم.
بوشهر،برازجان،بلوار شریعتی-نبش خیابان ماحوزی،جنب فروشگاه دیلی مارکت
تلفن: 09301904690