menusearch
javapro.ir

راهنمای شروع آموزش برنامه نویسی — معرفی سه زبان پرطرفدار (پایتون، PHP و جاوا اسکریپت)

جستجو
شنبه ۱ دی ۱۴۰۳ | ۱۹:۵۴:۳۳
۱۴۰۰/۷/۷ چهارشنبه
(7)
(0)
راهنمای شروع آموزش برنامه نویسی — معرفی سه زبان پرطرفدار (پایتون، PHP و جاوا اسکریپت)
راهنمای شروع آموزش برنامه نویسی — معرفی سه زبان پرطرفدار (پایتون، PHP و جاوا اسکریپت)

 

 

 

 

با سه زبان پرطرفدار برنامه نویسی آشنا شوید

 

 

 

 

 

در این محتوا در مورد شغل و مهارت برنامه نویسی صحبت می‌کنیم. جزییاتی شامل برنامه نویس کیست، ویژگی های یک برنامه نویس و مزایای شغلی آن را نیز بر خواهیم شمرد. سپس به معرفی سه زبان پرطرفدار پایتون، پی اچ پی و جاوا اسکریپت می‌پردازیم.

 

 

برنامه نویس کیست؟
کامپیوتر ها توانایی انجام کارهای شگفت انگیزی را دارند. از کامپیوترها و لپ تاپ های ساده گرفته تا ابر کامپیوتر های بسیار بسیار پیچیده که می‌توانند در یک روز میلیون ها تراکنش مالی را انجام دهند و زیرساخت های لازم برای یک زندگی مدرن و جدید را ایجاد کنند. اما کامپیوتر ها خودشان نمی‌توانند کاری انجام دهند. مگر اینکه یک برنامه نویس کامپیوتر دستورات لازم برای انجام کار های مختلف را به کامپیوتر بدهد.

منظور از برنامه نویسی کامپیوتر همین است. یک برنامه نویس با فراگیری آموزش برنامه نویسی به این مهارت دست پیدا می‌کند. برنامه نویس کامپیوتر یک متخصص حرفه ای است که با نوشتن کد، دستورالعمل هایی را برای اجرای کامپیوتر ایجاد می‌کند که برنامه‌های نرم افزاری را قادر می‌سازد با موفقیت کار کنند. این تخصص می‌تواند از راه‌های دیدن دوره‌های آموزش برنامه نویسی، شرکت در بوت کمپ‌های آموزش برنامه نویسی، شرکت در کلاس‌های آموزش برنامه نویسی و موارد این چنینی باشد. پیشنهاد ما برای یادگیری سریع برنامه نویسی استفاده از منابع آموزشی فرادرس در این زمینه است که می‌توانید برای استفاده از‌ آنها به لینک زیر مراجعه نمایید:

 

دریافت آموزش های برنامه نویسی — کلیک کنید


برنامه نویسان رایانه ای نرم افزار را طراحی کرده، توسعه می‌دهند و آزمایش می‌کنند. همچنین این اطمینان را می‌دهند که نرم افزار از نظر عملکرد، قابلیت اطمینان و امنیت در بهترین حالت است. برنامه نویسان کامپیوتر در زمینه هایی مانند: ساخت برنامه های موبایل، برنامه نویسی بازی های ویدیویی کامپیوتری، طراحی و برنامه نویسی وب سایت ها و موارد دیگر کار می‌کنند.
استیو وزنیاک، خالق Apple I، بیل گیتس مخترع مایکروسافت و مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیس بوک، چه ویژگی مشترکی دارند؟ قبل از اینکه به عنوان کارآفرین و میلیونر شناخته شوند، به عنوان برنامه نویسان کامپیوتر شناخته می‌شدند.

ویژگی های یک برنامه نویس چیست؟

با سه زبان پرطرفدار برنامه نویسی آشنا شوید

                   آموزش برنامه نویسی

 

 

 


1.تمایل به یادگیری
فناوری همیشه در حال تحول است و مهارتها و توانایی هایی که امروزه یک برنامه نویس دارد به احتمال زیاد تا چند سال دیگر منسوخ می‌شود. بسیار مهم است که یک برنامه نویس پیدا کنید که علاقمند به پیروی از آخرین تکنولوژی ها باشد و مشتاق مشارکت در فرصتهای آموزشی مداوم باشد. به عبارتی یک برنامه نویس، به صورت مداوم در حال یادگیری آموزش برنامه نویسی است.

 


2.مهارت اشکال زدایی
ایجاد کد تنها بخشی از کار برنامه نویس است. وقتی نرم افزار آنطور که انتظار می‌رود کار نمی‌کند، انتظار می‌رود که یک برنامه نویس سریع و موثر به ریشه مشکل برسد. یک برنامه نویس ماهر، به جای صرف ساعت ها کورکورانه تلاش کردن برای ایجاد تغییرات، باید به دقت برنامه را بررسی کرده و در مورد مسائل احتمالی تحقیق کند تا پاسخی پیدا شود.

 

 


3.مهارت حل مسئله
برای کسانی که هرگز سعی نکرده اند از ابتدا برنامه ای ایجاد کنند، برنامه نویسی را می‌توان با حل یک معادله ریاضی بسیار دشوار مقایسه کرد. یک برنامه نویس خوب، با وجود شانس، راه هایی را پیدا می‌کند که بتواند کاری را عملی کند. در غیر این صورت، ممکن است هر بار که یک پروژه جدید خلاقانه به او پیشنهاد می‌شود، بگوید "این را نمی‌توان انجام داد".

 


4.اهل سرچ بودن
زبان برنامه نویس فقط بخشی از کار برنامه نویسی است. یک توسعه دهنده خوب باید موارد خاصی را بیاموزد تا برای کارکنان یا مشتریان خود برنامه هایی کاربردی طراحی کند.

 


5.رعایت مهلت های زمانی
اکثر برنامه نویسان روی پروژه هایی با مهلت زمانی مشخص کار می‌کنند. البته مهم است که مدیران زمان معقولی را برای طراحی یک برنامه جدید یا تغییر یک برنامه موجود در نظر بگیرند. برنامه نویسان باید به زمان تعیین شده احترام بگذارند. مهم است که برنامه نویس تمام تلاش خود را برای رعایت مهلت های تعیین شده انجام دهد.

 

 

 

یک برنامه نویس از چه مزایای شغلی برخوردار است؟

 

1. با کسب مهارت، حقوق خوبی دریافت می‌کند.
  سودآورترین مزیت یادگیری برنامه نویسی این است که می‌توانید مقدار مناسبی پول به دست آورید. بسته به نقش شما، ساختار دستمزد می‌تواند متفاوت باشد. شروع کردن به یادگیری هر مهارتی، سختی خاص خود را دارد. خوبی برنامه نویسی این است که به تعداد زیاد و انواع مختلف آموزش برنامه نویسی برای شروع این مهارت وجود دارد.


بهترین بخش این است که اگر راه کارآفرینی را انتخاب کنید، می‌توانید درآمد بیشتری نیز کسب کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک مشکل رایج را شناسایی کرده و یک برنامه یا نرم افزاری بسازید که مشکل را به طور جامع حل کند و باعث راحتی زندگی مردم شود.

 

 


2. انعطاف پذیری برای کار از هر کجا و هر زمان
  بهترین بخش برنامه نویسی کامپیوتر این است که بتوانید از هر کجا و در هر زمان کار کنید. برای نوشتن کد کافی است یک لپ تاپ داشته باشید. چه بخواهید در خانه کار کنید و چه در کافه، آزادی کامل زندگی خود را خواهید داشت.
بنابراین، اگر به دنبال شغلی هستید که لازم نباشد به دفتر کار رفت و به طور یکنواخت در آنجا کار کرد، برنامه نویسی کامپیوتر شغلی است که باید انتخاب کنید.

 


3. به طور خلاقانه مشکلات دنیای واقعی را حل کنید
  برنامه نویسی ذهنیت حل مسئله را تشویق می‌کند. فیس بوک به افراد امکان می‌دهد به سرعت متصل شوند و در تماس باشند. گوگل با ارائه نتایج جستجوی مرتبط به کاربران، اینترنت را متحول کرده است. از طریق سفارش آنلاین غذا، برای خرید مبلمان اجاره ای و موارد این چنینی می‌توانید هر مشکلی را با قدرت برنامه نویسی کامپیوتر حل کنید. گام مهم این است که یک مشکل رایج را شناسایی کرده و سپس راه حلی را ارائه دهید که بتواند تجربه و زندگی افراد را بهبود بخشد.

 


معرفی زبان برنامه نویسی پایتون
 

 

 

 

آموزش برنامه نویسی پایتون
                   آموزش برنامه نویسی

 

 

 


پایتون یک زبان برنامه نویسی محبوب است. این زبان توسط Guido van Rossum ایجاد شد و در سال 1991 منتشر شد.
زبان برنامه نویسی پایتون به دلیل سادگی، سهولت استفاده، مجوزهای منبع باز، دسترسی آسان، پشتیبانی و کمک زیاد، وجود تعداد زیادی بسته ها و دوره های آموزش برنامه نویسی پایتون و نمونه برنامه ها - که برای مبتدیان لازم است - ،یک زبان برنامه نویسی محبوب است. پایتون را می‌توان برای توسعه طیف گسترده ای از برنامه ها اعم از وب، برنامه های کاربردی مبتنی بر رابط کاربری گرافیکی، برنامه های علوم و ریاضیات، و یادگیری ماشین و دیگر سیستم های محاسبه داده بزرگ استفاده کرد.

 

 


پایتون - یک زبان چند پارادایمی
پایتون یک زبان برنامه نویسی چند پارادایمی است. به این معنی که از سبک های مختلف نوشتن کد پشتیبانی می‌کند. می‌توان کد پایتون را به روش رویه ای، شی گرا، کاربردی یا ضروری نوشت. به همین دلیل، پایتون در جعبه ابزار توسعه دهندگان به عنوان "چاقوی ارتش سوئیس" در نظر گرفته می‌شود! به عنوان یک زبان برنامه نویسی "شی گرا"، پایتون از تمام ویژگی های اصلی OOP مانند انتزاع، کپسوله سازی، چند شکلی، وراثت و غیره پشتیبانی می‌کند. یک کلاس است. یک برنامه پایتون شامل مجموعه ای از کلاس ها است که عناصر کلیدی و رفتارهای آنها را در یک سیستم نشان می‌دهد.

در صورتی که علاقه مند به یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون هستید، پیشنهاد ما استفاده از آموزش های فرادرس ایت که می‌توانید به از لینک زیر‌ آنها را دریافت کنید:

آموزش زبان برنامه نویسی پایتون Python — کلیک کنید


معرفی زبان برنامه نویسی پی اچ پی
 

 

 

آموزش برنامه نویسی PHP
                   آموزش برنامه نویسی

 

 


پر استفاده ترین زبان برنامه نویسی سمت سرور، PHP است. یک زبان تفسیری است و نیازی به کامپایلر ندارد. این زبان برای توسعه وب و برنامه نویسی عمومی در سال 1994 توسط راسموس لردورف طراحی شده است. در حال حاضر، PHP توسط گروه PHP مدیریت می‌شود و در حال توسعه مداوم است. PHP مخفف Hypertext Preprocessor است که از نام اولیه "صفحه اصلی شخصی" تغییر کرده است.


PHP عمدتا در ارتباط با کد HTML، سیستم مدیریت محتوای وب، سیستم های قالب وب و سایر چارچوب های وب محبوب استفاده می‌شود. زبان PHP توسط سرور یا CGI پردازش می‌شود. در هر صورت، می‌توان از این زبان برای ایجاد یک برنامه وب شگفت انگیز استفاده کرد. که در آن کد PHP همیشه در سمت سرور اجرا می‌شود. همچنین می‌توانید کد PHP را با کمک رابط خط فرمان (CLI) اجرا کنید. علاوه بر این، می‌توان از آن برای پیاده سازی یک برنامه گرافیکی که ماهیت مستقل دارد استفاده کرد.


می تواند با پایگاه های داده زیادی مانند Oracle، Microsoft SQL Server، MySQL، PostgreSQL، Sybase، Informix ادغام شود.
وب سایت هایی مانند www.facebook.com، www.yahoo.com نیز بر اساس PHP ساخته شده اند.


چیزی که PHP را از زبان سمت کلاینت مانند HTML متمایز می‌کند این است که کدهای PHP بر روی سرور اجرا می‌شوند در حالی که کدهای HTML مستقیماً در مرورگر ارائه می‌شوند. کدهای PHP ابتدا بر روی سرور اجرا می‌شوند و سپس نتیجه به مرورگر بازگردانده می‌شود. فایل های PHP می‌توانند از سایر زبان های برنامه نویسی سمت مشتری مانند CSS و Java script پشتیبانی کنند. همچنین php ساده و سریع، کارآمد، ایمن و قابل انعطاف است.

در صورتی که علاقه مند به یادگیری زبان برنامه نویسی PHP هستید، پیشنهاد ما ساتفاده از آموزش های فرادرس ایت که می‌توانید به از لینک زیر‌ آنها را دریافت کنید:

آموزش زبان برنامه نویسی پی اچ پی PHP — کلیک کنید:

 

معرفی زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت
 

 

 

 

آموزش برنامه نویسی جاوااسکریپت
                   آموزش برنامه نویسی

 

 

جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که برای تعامل صفحات وب استفاده می‌شود (به عنوان مثال: داشتن انیمیشن های پیچیده، دکمه های قابل کلیک، منوهای بازشو و غیره). همچنین نسخه های پیشرفته تری از سمت سرور جاوا اسکریپت مانند Node.js وجود دارد که به شما امکان می‌دهد عملکرد بیشتری نسبت به بارگیری فایل ها (مانند همکاری بیدرنگ بین چندین کامپیوتر) به وب سایت اضافه کنید.


این زبان کتابخانه ای استاندارد از اشیاء، مانند آرایه ها، تاریخ و ریاضی و همچنین عملگرها، ساختارهای کنترل و دستورات را شامل می‌شود. جاوا اسکریپت اصلی را می‌توان برای اهداف مختلف با تکمیل آن با اشیاء اضافی توسعه داد. مثلا:

 

در مرورگر، جاوا اسکریپت می‌تواند ظاهر صفحه وب (DOM) را تغییر دهد. و به همین ترتیب، جاوا اسکریپت Node.js روی سرور می‌تواند به درخواست های سفارشی از کد نوشته شده در مرورگر پاسخ دهد.

در صورتی که علاقه مند به یادگیری زبان برنامه نویسی جاوااسکریپت هستید، پیشنهاد ما ساتفاده از آموزش های فرادرس ایت که می‌توانید به از لینک زیر‌ آنها را دریافت کنید:

آموزش زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت Java script — کلیک کنید

 

 

 

 

آموزش برنامه نویسی ببین و مهارت کسب کن و درآمد و اعتماد به نفس ات رو افزایش بده

 

 

 

دنیای بزرگ برنامه نویسی
معرفی این زبان های برنامه نویسی به عنوان زبان های برنامه نویسی پرطرفدار دلیل بر آن نمی‌شود که فکر کنیم سایر زبان های برنامه نویسی مطلوب و کاربردی نیستند و کسی ازش استقبال نمی‌کند.


ما برنامه نویسی اندروید رو داریم که زمانی که شروع به آموزش و یادگیری می‌کنید و به حد متوسط می‌رسید می‌توانید پروژه های کوچک بگیرید تا زمانی که حرفه ای می‌شوید و توانایی انجام پروژه های بزرگ ملی و حتی پروژه های بین المللی با درآمد دلاری را کسب خواهید کرد.شما کافی است که شروع به آموزش برنامه نویسی کنید و مهارت کسب کنید و تخصص خودتون رو افزایش بدید.


تا می‌توانید روی خودتون سرمایه گذاری کنید و برای توسعه فردی و مهارت پول خرج کنید! تجربه شخصی نشان داده که هر وقت پولی رو صرف یادگیری مهارت جدید کردم هم درآمدم افزایش پیدا کرده هم باعث بهبود اعتماد به نفسم شده و حس بهتر و انگیزه بیشتری در زندگی پیدا کرده ام.


سایت های آموزش برنامه نویسی فارسی فراوانی خداراشکر در دسترس است، مثل 10 سال پیش نیست که اگر زبان انگلیسی بلد نبودی به دلیل عدم منابع آموزش برنامه نویسی فارسی مناسب از یادگیری برنامه نویسی محروم می‌ماندیم.

 

فرادرس به عنوان بزرگترین منبع فیلم های آموزشی دانشگاهی و مهندسی، تعداد زیادی دوره های آموزش برنامه نویسی کامل و جامع در زمینه برنامه نویسی و زیرشاخه های آن مانند: طراحی سایت، ساخت اپلیکیشن های موبایل، طراحی بازی های ویدئویی و ... ارائه کرده است. بی شک اگر به دنبال یادگیری برنامه نویسی هستید، دوره های آموزش آنلاین فرادرس یک انتخاب خوب است.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
دوره برنامه نویسی Spring Core
مشاهده سرفصل ها و ثبت نام در دوره Spring Boot جاواپرو  [کلیک کنید]
آموزش پروژه محور اسپرینگ بوت(Spring Boot)-سیستم دانشگاه
ثبت نام در دوره آموزش Spring security
دوره معماری میکروسرویس ها (Microservices) با استفاده از Spring Boot و Spring Cloud
دوره پرتاب | آموزش پیش نیازهای برنامه نویسی
دوره آموزش مبانی زبان برنامه نویسی جاوا
دوره آموزش مفاهیم پیشرفته زبان برنامه نویسی جاوا
مقدمه ای از زبان برنامه نویسی جاوا(java)
آموزش زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش گرافیک در زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش مدیریت چیدمان گرافیکی در زبان جاوا
آموزش ساخت بازی دوبعدی در زبان جاوا
Collection ها در زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش پروژه محور ساخت برنامه مدیریت بانک با JavaFX
نمونه پروژه های رایگان زبان جاوا
آموزش دیتابیس در زبان برنامه نویسی جاوا
نمونه مثال پایه ای زبان برنامه نویسی جاوا
نمونه مثال String در زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش جامع برنامه نویسی JavaFX
آموزش ساخت برنامه آزمون تستی در JavaFX
آموزش برنامه نویسی سوکت در جاوا
آموزش ساخت برنامه دفترچه تلفن با JavaFX
آموزش ساخت ربات ساده تلگرام با زبان جاوا
آموزش ساخت برنامه ماشین حساب با JavaFX
آموزش ساخت برنامه ساده مدیریت ایمیل ها با JavaFX
دوره آموزش Spring Boot
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی جاوا(JAVA)
سفارش انجام پروژه برنامه نویسی متلب(MATLAB) با قیمت منصفانه و تحویل به موقع
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی سی شارپ (#C)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی سی(C)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی پایتون(Python)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی PHP (پی اچ پی)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی اسمبلی(Assembly)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت (Javascript)
سفارش انجام پروژه هوش مصنوعی
سفارش انجام پروژه طراحی الگوریتم
سفارش انجام پروژه ساختمان داده ها
سفارش انجام پروژه مهندسی نرم افزار
سفارش انجام پروژه شبکه های کامپیوتری
سفارش انجام پروژه پایگاه داده: دیتابیس (database)
 سفارش انجام پروژه سیستم عامل
سفارش انجام پروژه پاورپوینت(PowerPoint)
سفارش انجام پروژه اکسل (Excel)
سفارش انجام تحقیق و تهیه مقاله
سوالات متداول برنامه نویسی
جدیدترین مطالب