menusearch
javapro.ir

فریمورک unity چیست؟

جستجو
دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳ | ۲۱:۱۸:۱۹
۱۳۹۹/۱۰/۶ شنبه
(3)
(0)
فریمورک unity چیست؟
فریمورک unity چیست؟

اگر به ساخت بازی علاقه دارید، یادگیری Unity باید اولویت اصلی شما باشد.
Unity یک موتور بازی چند پلتفرمی است که توسط Unity Technologies ساخته شده است. Unity مجهز به موتوری است که می‌تواند رفتار اشیا مختلف بازی، نمایش نور، حرکت و عناصر گرافیکی را کنترل کند. برای یک توسعه دهنده مستقل که تلفن همراه را هدف قرار می‌دهد، Unity نرم افزار مناسبی است.

 

 

 

 


 فریمورک unity چیست؟

 

 


فریمورک Unity چیست؟
اگر به ساخت بازی علاقه دارید، یادگیری Unity باید اولویت اصلی شما باشد. Unity یک موتور بازی چند پلتفرمی است که توسط Unity Technologies ساخته شده است. این فریمورک در ژوئن سال 2005 بود که برای اولین بار در کنفرانس جهانی توسعه دهندگان اپل به عنوان موتور بازی انحصاری Mac OS X معرفی و منتشر شد. تا سال 2018 این موتور برای پشتیبانی از بیش از 25 سیستم عامل توسعه یافته بود. از این موتور می‌توان برای ایجاد بازی های دو بعدی، سه بعدی، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده و همچنین شبیه سازی و سایر تجارب استفاده کرد. این موتور توسط صنایع خارج از بازی های ویدئویی مانند صنعت فیلم، خودرو، معماری، مهندسی و ساخت به کار گرفته شده است. چندین نسخه مهم از Unity از زمان راه اندازی آن منتشر شده است. آخرین نسخه در دسامبر سال 2020 منتشر شد.


می توانید با Unity در سی شارپ و Unity script کار کنید، این یک فریمورک چند پلتفرمی است که توسعه دهندگان بازی را قادر می‌سازد بازی های خود را به چندین پلتفرم مانند iOS، PlayStation، Windows، Xbox و غیره بسازند.


همانند بسیاری از ابزارهای توسعه نرم افزار، فریمورک Unity دارای یک ویرایشگر داخلی است که به شما امکان می‌دهد تصاویر را ویرایش کرده و از پنجره "Animator" انیمیشن ها را مدیریت کنید. از سال 2018، نیمی از بازی های جدید تلفن همراه و 60 درصد از واقعیت افزوده و تجربیات واقعیت مجازی با موتور Unity ایجاد شده اند.


برنامه های توسعه یافته توسط سازندگان Unity در سال 2019 بیش از سه میلیارد بار در ماه در بیش از 1.5 میلیارد دستگاه منحصر به فرد بارگیری شدند.

 

 

 

محیط توسعه فریمورک unity

  • موتور بازی و محیط توسعه یکپارچه (IDE)

 

 


 موتور بازی Unity
Unity مجهز به موتوری است که می‌تواند رفتار اشیا مختلف بازی، نمایش نور، حرکت و عناصر گرافیکی را کنترل کند. این به معنای مواردی مانند فیزیک، رندر سه بعدی و تشخیص تصادم است. از دید یک توسعه دهنده بازی، این بدان معنی است که دیگر نیازی به ساخت مجدد چرخه یعنی شروع یک پروژه جدید با ایجاد یک موتور فیزیکی جدید از ابتدا - محاسبه آخرین حرکت هر ماده، یا نحوه گرفتن نور از سطوح مختلف نیست.
فریمورک Unity همچنین یک IDE است. IDE مخفف "محیط توسعه یکپارچه" است که رابطی را توصیف می‌کند که به شما امکان دسترسی به همه ابزارهای لازم برای توسعه را در یک مکان می‌دهد. نرم افزار Unity دارای یک ویرایشگر بصری است که به سازندگان این امکان را می‌دهد تا عناصر را به راحتی درون صحنه ها بکشند و رها کنند و سپس خصوصیات آنها را دستکاری کنند. Unity همچنین مجموعه ای از ویژگی ها و ابزارهای مفید دیگر را نیز در اختیار شما قرار می‌دهد: مانند امکان پیمایش در پوشه های موجود در پروژه یا ایجاد انیمیشن از طریق یک ابزار خط سیر.

 

 


Unity از چه زبانی استفاده می‌کند؟
Unity از زبان سی شارپ برای مدیریت کد و منطق استفاده می‌کند در کنار این رابط های برنامه نویسی نرم افزار یا API هایی نیز وجود دارند که بایستی یاد بگیرید. خبر خوب این است که می‌توان کارهای فوق العاده ای را در Unity انجام داد بدون اینکه نیازی به مدیریت بسیاری از کدها باشد. همانطور که گفته شد Unity به شما امکان تغییر تقریباً همه چیز را می‌دهد. خوشبختانه زبان سی شارپ نیز یکی از زبان های برنامه نویسی مبتدی گرا است. به عبارت دیگر، یادگیری Unity با سی شارپ مقدمه بسیار خوبی برای کدگذاری است.Unity ارزش یادگیری را دارد، زیرا در صنعت به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین اشتراکات بسیاری با سایر زبان های معروف برنامه نویسی مانند C و Java دارد.

 

 

 

 

انواع موتور بازی سازی

  • Unity و سایر موتورهای ساخت بازی

 

 


 موتورهای ساخت بازی و Unity
البته سایر موتورهای ساخت بازی نیز برای توسعه در دسترس هستند. موتور بازی Unity رقابت سختی با موتورهای دیگر از جمله Unreal Engine و Cryengine دارد. بنابراین، چرا Unity را انتخاب کنیم؟
خب، اگر در یک محیط اندروید هستید، احتمال اینکه به توسعه تلفن همراه علاقه مند باشید بسیار زیاد است. اینجا در واقع جایی است که فریمورک Unity به عنوان ابزاری برای توسعه مطرح می‌شود. فریمورک Unity چند پلتفرمی است، به این معنی که ساخت بازی برای آی او اس، رایانه شخصی یا حتی کنسول های بازی برای Unity به همین آسانی است. Unity همچنین پشتیبانی بسیار خوبی از واقعیت مجازی برای توسعه دهندگانی که می‌خواهند هدست واقعیت مجازی Oculus Rift یا HTC Vive را توسعه دهند ارائه می‌دهد.

 

 


با این وجود، ضعف Unity در چه چیزی است؟ خب، در مقایسه با موتور بازی Unreal یا Cryengine، فریمورک Unity توانایی کاملی برای ایجاد گرافیک فوق العاده عالی را ندارد. هرچند به روزرسانی های اخیر Unity به پیشرفت آن در این زمینه کمک می‌کند! در مقابل Unreal و Cryengine نیز با منحنی یادگیری بسیار تندی که دارند، استقبال کمتری از افراد تازه و مبتدی می‌کنند.
در نتیجه در مورد انتخاب موتور بازی، اصل انتخاب ابزار مناسب برای کار است. اگر شما یک استودیوی بزرگ توسعه هستید که در درجه اول کامپیوتر شخصی را هدف قرار داده و بهترین گرافیک ممکن را هدف قرار داده اید، احتمالاً Unreal یا Cryengine را انتخاب خواهید کرد. برای یک توسعه دهنده مستقل که تلفن همراه را هدف قرار می‌دهد، Unity نرم افزار مناسبی است. اما اگر در جایی بین این دو حالت قرار دارید، باید نقاط قوت و ضعف هر کدام را سبک و سنگین کنید!

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
هدر سایت
دوره برنامه نویسی Spring Core
مشاهده سرفصل ها و ثبت نام در دوره Spring Boot جاواپرو  [کلیک کنید]
آموزش پروژه محور اسپرینگ بوت(Spring Boot)-سیستم دانشگاه
ثبت نام در دوره آموزش Spring security
دوره معماری میکروسرویس ها (Microservices) با استفاده از Spring Boot و Spring Cloud
دوره پرتاب | آموزش پیش نیازهای برنامه نویسی
دوره آموزش مبانی زبان برنامه نویسی جاوا
دوره آموزش مفاهیم پیشرفته زبان برنامه نویسی جاوا
مقدمه ای از زبان برنامه نویسی جاوا(java)
آموزش زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش گرافیک در زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش مدیریت چیدمان گرافیکی در زبان جاوا
آموزش ساخت بازی دوبعدی در زبان جاوا
Collection ها در زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش پروژه محور ساخت برنامه مدیریت بانک با JavaFX
نمونه پروژه های رایگان زبان جاوا
آموزش دیتابیس در زبان برنامه نویسی جاوا
نمونه مثال پایه ای زبان برنامه نویسی جاوا
نمونه مثال String در زبان برنامه نویسی جاوا
آموزش جامع برنامه نویسی JavaFX
آموزش ساخت برنامه آزمون تستی در JavaFX
آموزش برنامه نویسی سوکت در جاوا
آموزش ساخت برنامه دفترچه تلفن با JavaFX
آموزش ساخت ربات ساده تلگرام با زبان جاوا
آموزش ساخت برنامه ماشین حساب با JavaFX
آموزش ساخت برنامه ساده مدیریت ایمیل ها با JavaFX
دوره آموزش Spring Boot
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی جاوا(JAVA)
سفارش انجام پروژه برنامه نویسی متلب(MATLAB) با قیمت منصفانه و تحویل به موقع
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی سی شارپ (#C)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی سی(C)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی پایتون(Python)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی PHP (پی اچ پی)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی اسمبلی(Assembly)
سفارش انجام پروژه زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت (Javascript)
سفارش انجام پروژه هوش مصنوعی
سفارش انجام پروژه طراحی الگوریتم
سفارش انجام پروژه ساختمان داده ها
سفارش انجام پروژه مهندسی نرم افزار
سفارش انجام پروژه شبکه های کامپیوتری
سفارش انجام پروژه پایگاه داده: دیتابیس (database)
 سفارش انجام پروژه سیستم عامل
سفارش انجام پروژه پاورپوینت(PowerPoint)
سفارش انجام پروژه اکسل (Excel)
سفارش انجام تحقیق و تهیه مقاله
سوالات متداول برنامه نویسی
جدیدترین مطالب
گفتگو را شروع کنید
مشاوره ،تدریس خصوصی و سفارش انجام انواع پروژه های برنامه نویسی